- 2011 SNART 2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag åkte på nya äventyr både i Sverige och London. Jag sommarjobbade för första gången och träffade massa nya människor.

Vilka länder besökte du? England - London 

Gjorde någonting dig riktigt glad? JA!!.. 2011 Har vart det BÄSTA året hittills!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Inte en aning Mange Makers kanske, hahah!

Vilken var den bästa dansnatten? Hade fler än en bra dansnatt!..

Lärde du dig något nytt i år? Det gjorde jag säkert!

Nämn en speciell dag under 2011 som fick dig att må bra: Alla dagar jag spenderade med mina bästa vänner och min söta familj fick mig att må bra.

Vem ska du skåla in det nya året med? Det ska jag göra med (förhoppningsvist)mina 3 bästa vänner och massa andra sköna människor!

Har du lärt känna någon ny person under 2011? JA!.. Ganska så många faktiskt.

Har du fuskat någon gång under 2011? Absolut! bland annat på brännan.

Gjorde du något du aldrig trodde du skulle göra? Jaajamensan!

Beskriv hur du själv vart under 2011: Jag har vart gladare än vanligt, positivare och mer utåtriktad.




- If someone....

If someone is strong enough to bring you down,
show them that you are strong enough to get up


- Med Sandra och Linah

Har precis suttit och choklad doppat lite frukt med Sandra och Linah, Nu ska jag och Sandra snart sätta på en film och därefter får vi se vart kvällen tar oss. 

- Hold your head high gorgeous they will kill to see you fall


- Young dreamer


- Don't know where to turn I've been stuck in this routine

Godmorgon!. sov till runt halv två så nu har halva dagen sovits bort och jag ligger fortfarande i pyamas. Funderar på att åka till min syster. Orkar inte ligga hemma och dega i mitt skitiga rum. Så nu ska jag fixa mig och sen bär det av till Sandras lägenhet.

- Söta, snälla och underbara syster

Min syster tog sig tid till att servera en uber god frukost, gröt,ägg, smultrondryck och macka vad mer kan man begära?.. Nu väntar jag på att hon ska komma hem från sin promenad med hunden så vi kan sätta på en film. Abduction tredje gången gilt. 

- Wooohooooo!!! Nu är vi rika!!


- Den 27 December

Dagen har jag spenderat med Jenny, Evelina, kim och Simon på MAXI /stan.. Har införskaffat mig en uberskön bh och en snygg tröja från Monki. Mötte även upp min syster och hennes vän på HC där vi shoppade godis,choklad och frukt till kvällen/natten. 
Favortien

- Just nu

Äter med min söta syster (Mat bilder som vanligt)

- Vad gör man

Undrar vad jag håller på med. Sitter som fast klistrad vid World Feud och kan inte slita mig. Klockan är snart fyra och jag är inte ett dugg trött. Har precis värmt lite göttig mat och sitter nu som sagt helt fastklistrad vid WF.. Chattar med norskar och engelskmän - AS kul! .. Slänger in en bild på min s.k nattmiddag, vet att ni blir avis

- And this old world is a new world

Klockan är snart två och jag börjar bli riktigt trött så tänkte slänga upp det här inlägget sen lägga mig i min nybäddade säng och se på 90210. Fortsätter städningen i morgon. Godnatt!

- When you see it you'll shit bricks

Kom precis hem efter att ha cyklat hem från Cathy i stormen. Har haft en mysig kväll och skrattat så jag fått ont i ryggen. Nu ska jag storstäda rummet, lyssna på musik och rensa bort gammalt skräp. Trots att det egentligen är läggdags.
God natt för er andra.

Inspiration!

- but they're never gonna change my mind.

Sandra lät mig låna datorn i några få dagar till (min lilla sockersmula, så underbart snällt) Idag var det mellandags rea handlade bland annat: Två tröjor (den ena as ful), fondation,brun utan sol, ögonskuggor, chicken tallrik. Har ca 500 kr kvar på kontot så imorgon åker jag och två av mina favorit tjejer till MAXI och ingelsta området för mer shopping. 

- Inget mer bloggande

Sandra tar tillbaka sin dator så från och med nu blir det ingen mer bloggning på ett riktigt bra tag. Får hålla tummarna på att vi får skoldatorerna. PussPuss och åter igen GOD JUL!

- GOD JUL !

Har haft en super mysig julafton med gott sällskap, god mat och fina julklappar. Fick min älskade resväska nu väntar jag på att kvällen ska lugna ner sig så man kan krypa till kojs!.. God jul hoppas ni haft en lika mysig jul som mig 

- Bingolotto

Spelade som vanligt bingolotto uppesittarkväll igår och vann inte ett skit. Fick genomlida hela programmet utan vinst. 

- LÄNGTAR tills denna film kommer ut!


- Galet bra dag

Är riktigt nöjd med gårdagen han med julavslutning, käk på stan, en sväng på stan med världens bästa tjejer, fika + pizzakäk hos min syster, Hagebycentrum, hem och slå in julklappar och se på film med min söta mamma. Idag är det dagen innan den stora dagen, jag ska handla en sista julklapp, julbaka, sy mjukisdjur till hundarna (lite random i know ) och till kvällen blir det SVENSSON familj till max då det är dags för bingolotto. Detta gjorde jag förra året: DECEMBER
Några viktiga saker att nämna:
Pizzan på bilden nedan är en familjepizza och kostade 250 kr. (Om vi vetat priset hade vi köpt FYRA normal pizzor). 
En gubbe snodde vårt Yatzy spel och sökte bråk i kassan.
Några UNDERBARA killar hittade en viktig sak som tillhörde Sandra utomhus. Dom hade kämpat och kämpat för att hitta rätt hus, ringde och gick och letade utomhus. UNDERBART söta killar. Guldklimpar!

- Ny badade hela gänget

Har badat min söta hund och kom precis ut ur duschen själv. Nu ska jag bädda med nya fräscha lakan, hur mysigt som helst, i morgon är det julavslutning i renströmmen därefter stan med Jenny och Evelina.

- Jag är ung och världen är min

Har haft en mysig dag. Slutade vid två tiden mötte då upp Julia så vi kunde vandra ner till smidestian (typ favorit affären) sedan fortsatte vi till stan där vi köpte lite fika och diskuterade om allt och lite till. Riktigt mysigt!. Kom hem precis och fick veta att jag fått 1130 kr i lön från dagarna på Maxi, Det satt inte helt fel! Imorgon är det sista "riktiga" skoldagen vilket känns hur skönt som helst!.. 

- Tips på en AS bra film !

Klockan är halv ett och jag är inte trött för fem öre. Tur att det är sovmorgon i morgon till klockan tio. Vill ha lov NU!

- Skol trött

Somnade vid tolv tiden efter skolan och sov ca 4 timmar, så i natt lär jag få se på mycket film eftersom att jag är hur pigg som helst. Har prov i morgon. Har tränat lite. Är skoltrött som tusan och vill bara ha lov! Lite snö har fallit ÄNTLIGEN lite julkänsla. 

- Ibland minns man allt i efterhand

Kom på en jätte kul grej så här klockan 23:30 en söndags kväll. Har omprov i Mental träning i morgon. Wohoo!.

- Söndagar är alla de samma

Har inte gjort så jätte mycket idag, Var över en sväng på Öb där Evelina arbetar och köpte lite smått till julklappas handlingen tillsammans med Jenny åkte även ut till ingelsta området och handlade lite smått även där. Kom hem och det var pizza till lunch precis som varje söndag. Vilken överraskning menar jag!, På återseende.

- Idag har jag...

Idag insåg jag att en 6 åring kan tänka mer utvecklat än vad jag kan...
Idag har jag lärt mig att göra pepparkakshus, dock blev det inte så jätte snyggt men det är tanken som räknas!..
Idag har jag vart nere på stan och handlat godis ..
Idag har jag blivit sminkad av Evelina och sedan spelat WF i någon timma...
Nu klunkar jag julmust, gud vad jag älskar julmust.. high five på den!
För den som inte förstår historien med detta pepparkakshus så är det menat att det ska vara en hage utanför huset och grinden till hagen är öppen = grisarna rymmer.  Toves idé, sån söt tjej det där!

- Snart kommer det lite mysigt folk...

Snart kommer det lite mysigt folk hit då ska vi ut och köra fyrhjuling och sedan in och baka pepparkakor och knäck. Vet inte riktigt en hur kvällen kommer att bli men det är sånt man märker. Trevlig helg! 
Känner mig fri från allting

- Den 17 December 2011

6 dagar kvar till julafton
88 dagar kvar till 18 års dagen
160 dagar kvar till Alanya
181 dagar kvar till sommarlov

- And all the roads we have to walk are winding.

Mitt hår är risigt och dant och blir bara kortare och tunnare för varje dag. Jag fick IG på Mentala tränings provet och kvällens planer ser inte ljusa ut. Sitter och tar det lugnt tillsammans med Julmusten och chokladkakan. Har egentligen ingenting att skriva om så trevlig helg! 

- Torsdag 2011

Är mätt. Har ätit för mycket mat. fyra potioner. Men jag lever!  Är hur jag trött som helst men trots det måste jag kila iväg till willys för att handla ingredienser/fika tills i morgon då det är min tur att hålla i fikat. Känns jobbigt men vad gör man inte för sina vänner.. Dagens surprise: Kan du vissla Johanna är på julafton iår igen., även ett päron till farsa WIIHOO! vi är fast på 1900-talet.


- Just nu

Äter nu min 3 kiwi för idag och min 5 apelsin. Förstår inte hur det kan vara så gott!. Just nu sitter jag och knaprar på sakerna som är med på bilden. Mummsigt som tusan. Imorgon ska jag upp tidigt till skolan. Mår inte uber bra men får kämpa mig igenom dagen. Ser fools gold på tv helt okej film. På återseende!

- Som fisken i vattnet

Gör allting förutom att plugga. Har haft hela dagen på mig men har bara legat och tittat på film. MEN. Jag trivs som fisken i vattnet.

- Hon är levande igen, hon är levande igen!

Struntade i både skolan och tandläkaren idag. Det kändes skönt att bara vara hemma och vila upp sig lite. För övrigt så blåser det i mitt rum.. Jaa ni läste rätt det blåser jäkligt kalla vindar från fönstret. Jag har det kallaste rummet i hela huset. Tack mamma. Nu ska jag käka lite frukost. Gröt, apelsinklyftor,kiwi,varm oboy, macka och hela köret. Är man sjuk så är man!
Bild på gårdagens kvällsmat, lite nyttigt och så uber god aladin choklad. Jag lever

- Lucia 13 december

Min dag har vart sådär. Sov inget vidare bra i natt då jag hade ont i halsen och kände mig febrig. I skolan lika så. Dock fick jag en tablett av skolsköterskan och hon bjöd oss på pepparkakor vilket gjorde dagen lite bättre ( Även om jag inte var så sugen på pepparkakor). Sitter nu i min säng. Har försökt att plugga men det går inte då jag mår såhär. Ska snart krypa ner i sängen och se en film sen får jag se om jag orkar ta mig till skolan i morgon. Har även tandläkare i morgon. Allt i en smäll. 

- Ge mig kraft så jag kan klara morgondagen

Usch vill aldrig somna. Orkar inte gå upp tidigt och knalla iväg till skolan. Over and out. 

- Alanya 2012 - Låt oss leva

Såg att jag fått en kommentar angående Alanya resan så jag tänkte ta och besvarar kommentaren i ett inlägg så fler kan läsa fall att de är intresserade, Har ändå ingenting annat att göra så Here we go! 
Jag och mina tre tjejkompisar ska åka till Turkiet - Alanya den 26 Maj 2012 och kommer hem igen den 2 Juni om jag inte minns helt fel. Vi ska bo på hotel margarita och har önskat balkong ut mot antingen poolen eller havet då vi väldigt gärna vill ha fin utsikt. Så om allt går som det ska och vi kommer iväg som planerat så sitter vi i Alanya den 26 Maj och dricker goda drinkar. 

- I close my eyes and pray for the brokenhearted

Har haft en mysig dag. Bjöd hem tjejerna på lite käk förut sedan gick vi hem till Evelina och tog det lite lugnt.
Körde plump, spillde ananas skiv "sås", klippte hår, osv. Nu One tree hill!   

- Lördagen den 10 December

Vaknade för en halvtimma sen och är fortfarande lite små trött. Hade en KANON bra kväll igår, träffade jätte mycket bra folk bl a; Hallon och blåbär. Alla var riktigt snälla och gårdagen blev till en minnesvärd kväll. Får hoppas att jag ser de där glada och goa människorna igen!. Ikväll ska jag träffa tjejerna på en myskväll, vilket behövs just nu. Får se hur dagen blir men först frukost! 

- Fredag - Och vi far på äventyr

Hade egentligen inga planer inför dagen men Cathaysa kom och vände tåget så om ca två timmar blir jag och Evelina hämtade av Cathaysa ( hon övningskör oss till vårt ända mål). För övrigt så vill jag ha läppstift. Ett nytt snyggt. Fräscht.

- Chris Medina - NORRKÖPING

Har gått runt lite på stan med Evelina, kim och Sandra. Såg på Chris Medina och han var bedårande. Införskaffade mig även en ny tröja. Orange/röd snygg som satan. Nu ska jag tvinga Sandra att se på julkalenern med mig. Men först kvällsmat i stora last. 

- Nyköping ÖFA mässa

Har vart i staden där ingenting händer, har dock haft en super kul dag tillsammans med HP2:orna. Vann en stor korg fylld med godis och klassen vann tillsammans diplom för bästa monter!. Så jäkla bra är vi!!! Tågresan var kul, att bjuda främlingar på skumtomtar var kul och att komma bort från Norpan var kul. Nu ska jag plugga inför morgondagens samhälls prov (Om jag orkar). 

- Nyköping med mina HP2:or

Dagen har vart helt okej. Har prov på Torsdag men väljer att titta på film, städa rummet och göra ALLT förutom att plugga. Antar att jag är riktigt lat. I morgon är det ÖFA mässa i Nyköping så jag och HP2:orna tar tåget runt halv nio i morgon till Nyköping. Längtar faktiskt, ska bli kul att åka iväg och göra något nytt inom skolan!...

- Julpyssel

Införskaffade mig lite julklappar idag som jag suttit och slagit in och meckat med ett tag nu. Gud vad jag längtar till julafton inte bara för julklapparnas skull (typ) utan för stämningen,den extra kärleken, den mysiga snön, gott julgodis , ett hus fyllt med julstakar, tomtar och glitter.
Köpte även en ny väska och en eyeliner

- November och nätterna är grå

Är hur trött som helst.
Är hur törstig som helst.
Fryser hur mycket som helst.
Vill raka av allt hår hur mycket som helst.
Tack för mig, God natt. 

- Lördagen den 3 November

Har vart i full fart hela dagen. Först med jobb sedan shopping med mina söta vänner. Därefter åkte Cathaysa, Jenny och jag till Emmas lägenhet och färgade allas hår. Mitt blev.... ingen kommentar....Fick en gåva av MAXI idag eftersom att det var sista dagen på "praktiken". Fick en Plattång, Tresemme hårprodukter och två stycken dvd filmer. Riktigt nöjd då jag inte förväntade mig något alls. Kommer sakna MAXI riktigt mycket, de sista dagarna kom jag de anställda riktigt nära och jag började faktiskt trivas riktigt, riktigt bra. Skulle verkligen kunna tänka mig att jobba där. And thats a working progress. btw;  INFÖRSKAFFADE MIG EN JULKALENDER OCKSÅ!!!!
Min "Gåva"

- MAXI och JAG

Godmorgon! .. Måste springa till spårvagnen precis nu egentligen så fattar inte varför jag sitter här och uppdaterar. Men idag ska jag först till Maxi sedan ska jag möta upp mina vänner så blir det fika och möjligen lite shopping. Trevlig helg!

RSS 2.0