- kortspel och myspys

Har haft en jätte rolig kväll tillsammans med evelina och jenny . Nu ligger dom där uppe och sussar sött och jag i vardagsrummet vet inte vad jag ska göra är uttråkad . . Klockan är halv fyra vad bör man göra vid denna tid ? Jdidnmfhnfikjfogfmjguigmöoptrfmjigmjkio förresten vi spelade plump i över tre timmar förrut .KUL spel det där . . . Naeee går inte att ladda upp någon bild heller! Skulle isåfall laddat upp en bild på min goa blådåre och några bilder från kvållen.

- Gårdagens aktiviteter




- Att kasta loss och våga slås

Tänk att åka Longboard på en vägkant som strycker sig tätt inpå en varm solstrand. Eller tänk känslan att surfa..
JAG VILL SURFA!


- London hotel YES

nlsnldknslfksdfbnflkdblgbrlbglrjfgvrggglgbfbgjlfbgfbglbfkögoöäfgnörgoiofkpwdkpeir0u584yop540åui29+uyt90hpgöjrpygjpnhyönt089u340ågjåo..


Var på stan med Julia igår och betalade hotell tills vi far till London. Känns underbart,dock lite nervöst det är ju trots allt bara några veckor kvar..


- Vi delar blod men också styrka

Sitter och skrattar och mosar i mig godis i stora last. Bara lever livet just nu med Sandra. Ska snart åka till utebion med Evelina, så vid nio tiden åker hjälmarna på och färden startar. För övrigt har jag haft en mysig dag hemma med Sandra vi har skrattat, retats och bara haft det allmänt skoj ( < fult ord jag vet) . PussPuss


Älskar dig Sandra ! ♥

- Kvällarna får vara hur långa som helst

Var på utebio under Fredagen då det åskade och regnade på förfullt med Linnea och Julia tråkigt nog sög filmen mer eller mindre och jag rekomenderar den INTE ! (Sebbe - svensk film)

Fingerstrumpor - Rekomenderas starkt ( Höll fossingarna varma under bion)

- Och jag undrar varför ?

Har en 12,2 megapixel kamera, Julia har en max 5 ...?!?!?!?!?!?!?!???!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Min bild på glasstårtan
Julias bild på Glasstårtan

- Film tips

Ska lägga mig och titta på film nu, har laddat ner 2 filmer och tänker nog sätta på en innan jag sussar sött. ( Vill dra ut på dagen så långt som möjligt så att ledigheten varar längre) Länkar till trailerna har ni nedan!

- Blåbär, Smultron, Hallon - Sommar

Har varit på äventyr med Evelina större delen av dagen och letat bär + hittat en hel del DRÖM platser (näst intill magiska), vi har även tagit oss över ett tågspår .. LIVSFARLIGT ?!?!?!?!!!? i know .. Avslutade iallafall kvällen med mys hemma hos Evelina plus en "natt" promenad med Julia längs klockaretorpets gator.

- ♥


- Kom och var med mig , kom och rädda mig

S och K har varit iväg några timmar för att shoppa godis för hela slanten, dom är hemma om någon timme då blir det film + mys.
Tills dess P A R T Y in the vardagsrum!

- Yaahhhh ! - Dagens mat !



- En kväll , En natt , En morgon.

Hej! .. Har haft fullt upp med jobb, party och Zumba. Nu till något annat, är trött på mitt hår .. På kvällen blir det orange och anpassar sig för att ligga bland morrötterna i kylen. (skojar inte) .. Så ska nu klippat lite (om jag hittar sax)..sen om någon vecka eller så får jag slänga i en färg till! .. För övrigt så var lördagen en av de bästa kvällar på länge - så många minnen och så mycket kul som hände. ♥




Underbara människor ♥


- and go ..... and stop

Galet rolig kväll igår! Nytt folk och roliga visor , shoppade igår skor,tröja,shorts,spets klänning men dock kommer inte spets klänningen användas ofta då en vän självklart skulle spilla ned hela klänningen men kan alltid använda den på kvallar. Lite surt........ mobil bloggar men vill även passa på att säga att zumba äger!.... nu ska jag jobba.... sen hem och sova ...... det behövs.......... pussar

- Only just a dream










- Fyra saker jag MÅSTE göra innan jag dör..

Det finns så många saker man vill göra innan man dör men så lite tid till att faktiskt göra dom. Jag har tre saker jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE göra innan jag dör, kanske en aning "knasiga" men bara något jag känner att jag måste göra innan jag sitter där i min rullstol och skriker efter kaffe. Här kommer dom:

Åka på "Raggar turne":
Åka raggar bil, skrika mig hes, dricka riktig stark öl, gemenskap , träffa roligt och nytt folk, diskutera raggar bilar ALLT då det gäller raggare. De bara lever livet de reser runt i Sverige i sina coola bilar, festar, skrattar, grillar och bara lever livet. För en sommar vill jag bara vara en av dom sitta där i bilen med roliga människor och uppleva nya saker och fara på nya äventyr.

Resa runt Göta kanal:
Under en sommar vill jag resa runt i sol, värme, åska och oväder på en båt runt Göta kanal. Jag vill spendera tid med vänner på båten och skapa minnen, Jag vill känna solen bränna på min lik bleka hud när jag ligger där uppe på båtens tak, Jag vill känna "att de här livet är bara FÖR bra för att inte leva fullt ut. Jag vill rädda någon som fallit över bord och jag vill känna "this is the reall life "

Husvagn/Husbils sommar:
Bo i en husvagn med någon/några jag gillar , fara runt på olika campingar och slå läger lite här och var. Ligga på en mängd olika stränder och bränna min hud tills den liknar en pepparkaka. Spela kubb om kvällarna och spela "krocket" med människor jag gillar. Samma sak här , jag vill uppleva både sol, värme , åska och regn. Att sitta inne i husvagnen en kalla regnig sommar kväll och spela kort spel med tända ljus och en påse med chips i mitt högra knä.

Resa iväg ensam utan någons uppsikt:
Resa iväg ensam med en eller flera vänner och känna att jag inte är "fast" att det inte finns någon som säger åt mig vad jag ska göra , när jag ska göra det , eller hur jag ska göra det, Bara njuta av att vara stor och vuxen och av att kunna göra precis som jag vill. Bryta mot regler och vara en "Dum "ungdom".  

SKA på något sätt se till att alla dessa saker slår in. Men får väl se om 10 år om jag gjort något av dessa saker, De sista sker redan i September då jag och JULIA !! åker till London .. LÄNGTAR ! WHHHIIII !

- Ryser i kroppen

Har suttit sen klockan 9 och tittat på Ulrik Munther klipp på Youtube (nämnde jag att jag är 17 år och som besatt)



- Att ta sig över ett hinder är svårt...

....Men då man gjort det känns det så otroligt skönt och man lär känna sig tusen gånger starkare.
Pic///Julia med sina danska flipp flopp


Har inte suttit vid datorn på evigheter eftersom mitt liv just nu består av jobb, vänner och familj. Har "sommar lovs panik" halva sommaren har snart gått och vad har jag gjort????



- flyga õver dalar ,.,

Tittar på tv , vilka minnen man får av att bara se en gammal film , ser iaf på another teen movie har jag stavat fel skyller jag på att det är t9 som strular . God natt.... oanahaonggyjooklplhtfdwfjokpmbyvfrhurgseartuih

- Lille plutten - R.I.P


Lite misslyckad begravning när det gäller utseendet Men aja ! R.I.P My friend ♥

- Jennys födelsedag !


När kalaset var slut var alla mätta och belåtna och vissa var mer övertrötta än andra.

- Flicka redo för solen!

Nu ska jag ut i morgon solen. PussPuss!


- Vänd dig om sakta och le som bara du gör


Våra så kallade "brev" till varandra eftersom vi inte hinner att ses på morgona! Gulligt. ♥

- Ge mig lite sommar, sommar och solklar sol


Snattade lite Banana split glass.. U N D E R B A R T och lätt den godaste "paket"glassen!

Släpade fram poolen vilket innebar nästan 2 timmar pumpande i solskenet...

Men när det var klart var det såååååå värt det!

Liiite molnigt men sen blev det allt fint!  

- Inget tvek bara LEK ! - PEACE AND LOVE

NÄSTA ÅR KÖR VI! .. Måste dit .. måste ansöka ... helt skakis .... måste ... måste ... måste.. shit..shit..shiiit!!!


- Tips på en bra film! // Drama/thriller


- Jag bjuder dig min kropp serverad på silverfat

Godmorgon! ... Blev en jätte go kväll igår med hårfärgning/bus/film/käk, vaknade även upp i min egen säng idag och det var riktigt, riktigt skönt. Planerna var att vi (Jag och sandra) skulle dra iväg och bada.. VART ÄR SOLEN DÅ?!?!?!??!??!?!?!?!??!!?!??!?!?!!??!
///// Bild från grillkvällen i Lördags! från Evelinas kamera

- Då var man vuxen då !

Vaknade i morse bredvid en svettandes Jenny och en arm full med myggbett. Mysigt om ni frågar mig! .. Gårdagen blev jätte mysig och det känns verkligen som om vi alla bor i en egen lägenhet. Kom för övrigt precis hem från maxi där jag vart med Cathaysa. Vi ska börja laga lite mat till oss och dom andra, Jaaaaaaaaaaaaaa hade även ganska så stora problem i morse och kunde inte komma ut ur huset på någon timma eller två men allt löser sig.. Allt som behövs är mat olja och vilja. Har hackat mig in på Evelinas dator så snor några bilder från gårdagen. Puss Puss !




- Efter en norsk dans åker vi åter

Har lyssnat på Grimsruds sången i de högt spelande högtalarna och visat att det är så här riktig musik ska spelas. Just nu spelas Nordman,, Vilken grabb! .. ska snart dra mig hem till klockaretorpet - måste bada, inget jag vill utan MÅSTE! (skämt å sido)

Det gör ont men det går ändå , man kan alltid vända om.

- En liten sväng hit och dit

Blev en liten tripp till HC blev bjuden på MC och är helt propp mätt. Vi svängde även förbi NETTO för lite shopping. Nu ska jag snart göra mig redo för hemfärd eftersom det väntas besök här!
Puss,Puss trevlig vecka! ♥..

- Morsning korsning!

Vaknade för två timmar sen , är redo för sol + bad + golf + pantburksletande men varken Sandra eller Calle är sugna MEN jag ska få igenom mina förslag inom klockan tolv.

//Me today

- Nå er gutta

Ujuj.. Klockan är snart halv två, det är kol svart i huset och själv ligger jag vaken och lyssnar på goa låtar. Har öpper fönster - Mygbett hör till sommaren INTE SANT? .. God natt



RSS 2.0