- We need to take it back in time


- Dom är legendariska

Bilden säger väl allt.. Skolan serverade dom legendariska pannkakorna idag. Mumms. Käkade även chokladboll på mysigt cafe med Maria. Myspys. 

- I don't believe that anybody feels the way I do

Idag har jag ätit dödlig svamp som smakade Thai mat.

Den stora vita är dödlig... och smakar starkt ...

- MAXI Bilder

Blev blåsta på choklad ..... Gjorde återköp hela bunten.. Rätt ska vara rätt .. eller??!?!?!??!!??!?!

- Kvällspromenad med Evelina

Avslutade kvällen på ett minnes värt sätt. Matade kossorna och hade trevligt tillsammans med Evelina.
Då solen fortfarande sken...

Hittade några kompisar, matade dom och höll dom sällskap ett bra tag.

Evelina vid kossorna ♥


- Klipper och Pysslar

Tröjan jag köpte i London är nu mera en väst!



- And all the roads we have to walk are winding.

Vad vill du göra inom en snar framtid?
Tatuera mig
Vad är din framtidsdröm?
Att resa iväg långt bort från Sverige, skaffa jobb, familj och leva livet på en mysig strand eller i någon storstad så som London.

Vad gör dig intresserad?
Killar med longboard.

Bästa glass smaken?
Brownie, Choklad, Straciatella,lion... Ja ni fattar CHOKLAD glass helt enkelt.


Pinsammaste som hänt dig?
Jaaa de flesta vet nog vad det är och jag lär inte ta upp det igen... Pinsamt.

Vad längtar du mest efter just nu?
Alanya 2012, London 2012? och min 18 års födelsedag.

Någonting/Någon som gjort dig glad idag?
MARIA HERTZMAN.. Vi har hittat vår svaga länk och tvekar inte att ta på varandras!



- Avsnitt 7

Bartenderskolan .. Underbart program, såg precis de roligaste avsnittet hittills ujujujuj.. Roligt, Roligt. För övrigt är klockan halv ett jag ska se två avsnitt till sen blir det sängen dirr. Räknar med att sova tills klockan tre.... ska upp sju... Äsch! God Natt.


- Fotografering

Har vart ute och fotograferat Evelina hela förmiddagen och jag måste bara skriva: Vilken pingla. Älskar hennes hår Amazing. Just nu lagas det Tacos. Det var ett tag sen!

- I'm gonna run at the speed of sound

Just nu:

Jaaaa ni kanske förstår ..Fast... inte så seriöst

- Cause the wind is blowing hard you see.


Godkväll! ... Övernattning hos Evelina, Livet leker, godis är gott, MAXI äger, Mina tjejer är bäst, Film är mysigt, Gina tricot har för putsade fönster och snart blir det film. Bilder från dagen: 

Jenny go och glad , Redo för shopping
Vuxen livet kallar.
Dagens godaste inköp: Ynka 17 kronor på MAXI.

Jag deltog på MAXI aktiviteter..


- Känner luften från din mun.

Satte precis på en tvätt med kläder som ska användas i morgon.. Måste sitta och vänta på att den ska bli klar vilket den blir om 40 minuter efter de kryper jag till kojs i mammas säng för film mys. För övrigt blev jag sugen på att se ett avsnitt av Bartenderskolan medan tvätten rullar. 

// Bild från vintertiderna

- Resan är nu bokad.

Jaa då är det bara att längta, längta och längta... Åtta månader kvar, hoppas det går snabbt. Snart sitter jag där med mina fina vänner alldeles rödsprängd i ansiktet pga värmen! Thats right. 


- De rödaste dagarna i mitt liv.

Allt är helt crazy... Måste skratta åt mig själv för detta händer bara på film men hände SJÄLVKLART mig. För att hoppa till en annan sak ska snart checka de sista med resan har haft ubertråkigt ett bra tag nu. Ingen vill köra ett ord på WF eller liknande så här sitter jag i min ensamhet... tänker på skolans pinsamheter... pinsamt..... 
// Facelook om de nu heter så ... Ja de gör de.. eller????... okej nu säger vi så....


- Natten blir lång och drömmarna lär flyga

Kvällens film blir:
Hur många lingon finns det i världen.
Har John Blund inte vart här efter det blir det även Just go whit it 

- Ingen är lycklig utan att tro på det själv.

Har haft en mysig dag med mycket saker att göra. Har hunnit med en hel del. Har promenerat och cyklat ett flertal timmar denna dag bland annat promenad med Julia promenad med Evelina, cykling till och hem från skolan osv,osv listan kan göras lång. Beskriver dagen med bilder.
Ica sallad - 
Is kall läskedryck 
Liten svart ullig söt mus som tyvärr dött.

- Bartenderskolan

Just nu: Hela säsongen av Bartenderskolan, Love it !

- Måndagen 2011

Tog en sväng till Willys då jag gått och törstat efter saft/läsk hela långa dagen. Kom hem med päron soda, Hallon soda och Cola. Så nu väntas film och läskedryck.
Kvällens film: Friends with benefits


- Att känna vinden i håret - Jag är fri

Har sysslat med "vårdnadshavare" grejer i snart två timmar. Det tar på krafterna! .. Har tittat upp hur jag ska hinna fixa pass och hur jag ska kunna betala min Turkiet resa med alla dessa problem som jag just nu har. Men förhoppningsvist går de! .. I morgon bokar vi resan till turkiet! ( Om inget problem uppstår! )
WHHHHIHFIHDIFHDILDIHFILSBFLSDNHOOOO! Jag är så lycklig!

- Bert och datadejten

HAHAHAHHAHHHAHA!


- Helgen är slut och allt blir som vanligt.

Helgen är nu över och man ser som vanligt att alla knytit kontakter under fredagen och lördagen på Facebook. Någon som vart på en brakar fest och träffat folk eller någon som helt enkelt bara träffat nytt folk. Själv har jag vart som en munk denna helg och tagit dagen PRECIS som den kom. Myskväll + övernattning på fredagen med sötis tjejerna och mysig promenad på Lördags kvällen runt hela staden med sötis tjejerna. Vad som händer idag åter står att se! Puss.
Jag och Jennu i Sommras ♥

- Städar generna

Sandras städar gener har visat sig och nu sitter hon och städar hela mitt rum, Gulligt av henne. Älskar dig.

- Tatuera mig ..

Funderar på att göra en hubba bubba tatuering ni vet en sån där som sitter på papper.. Rädd att de ska göra ont och blöda får se om jag vågar dra nålen genom huden och genomlida de som säkert är värt de, Men återkommer med resultat..

- I see it in your eyes that you're listening

Väntar på att Sandra ska bli klar och att filmen ska bli klar och att allt ska bli KLART! .. Tar tid när man ska ha trevligt. Förstår själv inte menningen med att uppdatera flera inlägg där inget intressant framkommer. Blää!



- If you only knew

If you only knew how much it hurts


 


- Min vän i alla lägen

Denna godis är nog den mest otroligt, underbara,snygga,göttigaste godisbit jag ätit i hela mitt liv, vi bestämde oss för att ha en break och köra öppet förhållande för två månader sen men nu har mamma köpt hem ett dussin så nu ! NU ÄTER JAG SÅ DET KNAKAR. Vadå att jag äter för mycket??.. Man måste ju leva lite .. Eller?!?!?!?



- För någon timma sen ..

Slank denna ner ...



- Syskon mys + KEBAB!

Gårdagen var jätte mysig med godis och prat all night long. Har käkat kebab idag igen ... skjut mig innan jag blir för fet!. Slutskrivet

NU: FILMMYS MED SANDRA. 

- Nu är tandställningen borta och ett nytt "JAG" kan ta plats!


- London del 5 - Övrigt



- London del 4 - Tillsammans kan vi vara hela London!


- London del 3 - Camden Market - Lördagen




Brittiska Jänni!
Underbart

- London del 2 - Ryan air





Glada tjejer innan flyget ska upp bland molnen

- London del 1 - Shopping


             







Resans bästa inköp! ...
             

Födelsedags present till söta lilla mormis!
Mina första Converse (vet att jag är sent ute)
Favorit nyckelringen
Body shop balsam + schampo + Balsam + Body Butter


Finns mycket mycket mer att visa men orkar bara lägga upp de jag tagit bild på vilket fick bli detta. För övrigt har jag köpt fyra gö snygga klädesplagg! Btw Vet att de mesta är riskakebilder .... wanna shanna

- london girls

London är en magisk stad! Är helt tagen av vår resa och allt har varit helt perfekt vill tillbaka redan nu. Fantastiskt och galet, har varit med om så mycket under resans gång och spenderat så himla mycket pengar och mår bra över de.. När jag får tag i en ddata kommer många bilder upp från london då menar jag många bilder. Har över 1oo bilder på mobilen och lika mycket på kameran. Såååååå jag säger som barney i how i meet your mother... Eller nej. Är trött så säger ingenting utan kryper till kojs i väntan på kort skoldag i morgon. Sugen på maaaaaajjjjsssss! Hej då

- Nu bär de av till London med Julia


Som vi längtat och som vi tjatat! Just nu när ni läser detta sitter jag förmodligen på flygplanet och är halvvägs påväg till London. Vi landar runt 18:00 tiden och där efter börjar vår resa att hitta vårt hotell. Det kommer bli svårt och vem vet vi kanske aldrig finner vårt fina hotell i London, eller så gör vi det. Har växlat in pengar, shoppat godis, packat och klätt oss redo för storstaden. På återseende and HELLO LONDON!
Är mega lycklig nslndlndfevbfneklgbrfönblrvgfbewöbklrftrgriekncoåj4nfbnronf

- hyutjfsrtuiköejrtoupikqdwe

Är hur nervös som helst , helt skakig... Snart åker vi... Borde vara glad och hoppa runt men istället besöker jag toaletten allt för ofta.. Okej skojade med de sista men ja har nog aldrig varit så här nervös, aldrig och sanna mina ord ..... Ska försöka få i mig en macka sedan göra klart det som inte är klart ... Kommer hem på söndag om allt går som de ska .. Kanske inte kommer hem eller till london man vet ju aldrig vad som helst kan hända ! Känner att jag skriver väldigt mycket tror de kan bero på nervositeten eller?!?! Hjuikdrtjufuiopeqwmdjuidiowläajiödmjfvidk vi hörs kanske ikutjfrikejueuiekidejsuiwkqjui eller?!?!? Ammmazzziiiiiiiing !

RSS 2.0