- Lets dance in style lets dance for a while

Frågan är vad gör jag vaken nu? Vaknade för någon halvtimma sen och då stod klockan endast på 07:30. Ska iväg och jobba idag första gången på det här året och det känns riktigt roligt, dock har jag nog glömt de flesta glassarna men de kanske tar plats i minnet när jag väl ska göra dem. Kvällen vet jag inte hur den blir. Den blir som den blir helt enkelt. Trevlig helg!

- BIKBOK // NEW IN //

Upptäckte allt för sent att det var 50 % rabatt på hela BIKBOK så fick tyvärr inte med mig så mycket hem. Hade lagt undan två stycken toppar igår (visste inte att dom skulle ha REA) och efter nästan en timmas köande idag fick jag veta att topparna fanns kvar. 149 kronor för båda två! Införskaffade mig även min älskade sololja från Yves.  



- Mässa i mjölby

Har vart en lång dag som har spenderats i Mjölby med skolan samt lite kvällshäng på stan tillsammans med Evelina och Maria. Om en stund ska jag krypa ner i min säng och se på film. Gud vad jag längtar.



- Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut

Igår kom jag hem ifrån Evelina vid kring 03:00. Kvällen bestod av kortspelande med mina fina tjejer. Vi införskaffade oss lite energi drinkar på citygross och satt och spelade ett nytt kortspel som Jenny lärde oss, tror de hette Jim Rummy eller något liknande. Kul var det iallafall och vi satt och spelade de i ca 11 timmar ( skojar inte, tiden bara flög iväg). Planerna för kvällen är att kurra ner mig i min säng och kolla på film. Har ju trots allt vart och gymmat i 1,5 timma tillsammans med Cathy.

Jenny testar nya vägar för att kunna beställa en cheese på Mc.

- Dagarna bara går och gud skulle veta hur jag mår.

Finns inte så jätte mycket att skriva om här på bloggen egentligen. Jag är skoltrött,har mycket att göra och ont i magen all the time känns det som. Vet att saker som dessa inte är så roligt att läsa om så jag håller mig borta från bloggen tills någonting roligt händer. Nu ska jag ta och dejta kudden och förbereda mig på en nya dag. Imorgon ska jag på spinning med Cathy för andra gången denna vecka. Känns skönt att svettas lite. Ni får ha det så bra och jag återkommer när någonting intressant händer.

- NEW IN // 149 KR // INDISKA

Som sagt shoppade lite på stan idag. En tröja från Bikbok och en strand väska från indiska. Strandväskan är nog ett av de bästa köpen jag gjort detta år. Har även satt dit min långa fjäder vilken klär väskan sjukt bra.


 


- To cool for school

Körde en to cool for school idag och tog en lång dag på stan tillsammans med Evelina. Vi käkade chicken vilket vi inte har gjort sen innan jul och det smakade skit. Vi båda har växt ifrån chicken. Tack gode gud för det! Nu är jag riktigt trött. Ska sätta på en härlig film sen sakta men säkert somna till den.



- I have BIG dreams

Ge mig en väggkarta eller en jordglob nu tack. Tack på förhand.




- God mat,goa vänner och mysig solnedgång

Har haft en riktigt bra dag. Har hunnit med en hel del och kan lätt säga att denna dag var den bästa dagen på hela påsklovet. Nu ska jag sätta på en film. Blir en komedi då jag fortfarande är lite skakig (ahhahahah) efter "Rosie" skräckkfilmen jag och Evelina såg.



- värmebölja,irritation,skratt och allt som hör till

Övernattning hos Evelina. Kan inte beskriva situationen med ord. Blandade känslor av irritation,glädje och trötthet. Evelina lackar ur. Jag är för pigg. Jenny spelar död. Godnatt.

- SCORETT // 599 KR // 12,5 KLACKHÖJD

Införskaffade mig ett par nya snyggingar. Dessa skor kommer sitta perfekt på fötterna till sommaren.



- Mysig dag tillsammans med min söta mormor

Har varit ute och åkt bil större delen av dagen. Har varit runt och handlat lite här och var tillsammans med min mormor och därefter åkte vi hem till henne och käkade mackor. Super gott!
Saltgurka är ett bra tecken på att det är vår!..



- Scorett,skopunkten,Dinsko here i come!

Hade tydligen fått pengar på konot så nu sticker jag och shoppar skor!



- Påsklov 2012

Påsklovet har gått enormt snabbt och imorgon är det redan helg och jag har ingenting speciellt inplanerat inför den. Kanske ska jag och några vänner slänga ihop en liten grillkväll men endast om vädret tillåter. Förövrigt så har mitt lov vart bra. Vädret har vart riktigt dåligt vilket inte känns så roligt men annars har jag hunnit med övernattningar,filmmyskvällar,tjejsnack,gymmet och "hemma häng" ... Nu ska jag hoppa in i en snabbdusch sen hoppa på cykeln och möta Jenny därefter tar vi en tripp till ingelsta.


Förra året var det sol,värme och grönt gräs på påsklovet. Minns hur roligt allting var, filmmys på ektorpsberget,glassätning på smultronstället,grillkvällar och filten på gräsmattan där man kunde sitta och roa sig i solen och om jag inte minns helt fel tror jag även att jag badade i samband med påsklovet.


- Söndagen den 8 april 2012

Körde headbangern igår = Lider en hel del idag.....
För övrigt hade jag en fin kväll med fina människor.



- Utgång på ingång




- NEW IN // GINATRICOT // TOPP // BUSTIER


- Lördag // den 7 // april //

Godmorgon! Har haft tre riktigt bra dagar. Har sovit över hos Sandra där vi såg film,myste,käkade godis och kollade på deras nya lägenhet samt vart med Evelina. Idag är det lördag och jag gör mig redo inför en fartfylld kväll. Ska träffa mina vänner och sen får vi se vart kvällen tar oss. Trevlig helg och framför allt trevligt lov!!!

// Hos Sandra

- Fin vårdag med gratis glass och stan häng

Kände på mig redan i morse att detta skulle bli en fin och bra dag. Fick sluta lite tidigare från skolan så jag och Mimmie tog en sväng till stan där vi sedan fick gratis B&J glass. Vi hängde lite i den härliga vårsolen sen tog jag tjuren i hornen och fixade ett vuxen bankkort! Härlig dag helt enkelt.



- JORDGUBBAR PÅ EN TISDAGSMORGON

Känner på mig att detta kommer att bli en fin dag.  



- Tisdagen den 3 april

Long time no se! Gårdagen spenderade jag på gymmet med Evelina och sedan mötte jag upp Julia på stan så tog vi en fika i några timmar. Trevligt att träffa den lilla tösen igen!.. Just nu sitter jag här hemma och väntar på att skolan ska börja. Vi börjar 11:25 och jag vaknade runt 08:20 så jag har varit vaken ett bra tag! Men nu ska jag ta mig lite frukost. Solfruktsyoghurt, Müsli och fruktsallad. Mummms jag lever!

- One day

Älskar sorliga kärleks filmer.. Gillar ni sorliga filmer så är det här en film att rekommendera.



- Inspiration på hög nivå //

http://rodeo.net/tattoologist


När jag har pengar då slår jag till. Längtar!


RSS 2.0