- Seee yah later aligatoor

Tjena mittbena! Klockan är sju och här sitter jag och chillar.Typ. Kom nyss hem från Q8:an. Hämtade ut min nya kamera med syrran och hunden. Fick gå hela vägen dit efter ett desperat försök till att åka med enzo på spånkan.Otur.Jag vet. För övrigt (som jag alltid skriver) så har jag tidigare idag vart en släng med Cathaysa och Julia på stan vi käka chicken och sen pierca cathaysa sin navel - Starkt jobbat !!!. Nu väntar jag på att kameran laddat klart så jag kan testa den. Spännande. Nu blir det badet.

... Vet att bloggen ser ut som skit och att inläggen inte alls är intressanta utan bilder. Men det kommer. Jag lovar.

- Promenad.

Har precis fått tjata lite på Evelina att hon ska hänga med på en promenad och till sist gav hon sig. Så ska möta henne efter att hon ätit och sen bär det av till skogen. För övrigt så är jag skuldsats. Har beställt en digitalkamera för 1400 kronor som kommer om två dagar och ska betalas inom någon vecka. Har absolut inga pengar. Sten fattig. och typiskt som livet är så blev min biblioteks bok i skolan stulen. Får då betala mellan 200-400 sa en tjej i min kass. Greaate tänkte jag.. De var det som fattades i mitt liv just nu. För övrigt ( igen) om någon vill veta så har vi " studiedag" i morgon YES tänkte jag tills mamma sa att jag måste gå ut med hundarna på morgonen. Livet är la gött. Nej nu måste jag kila Evelina lär väl vara halvvägs påväg nu. Puss&kram

- Every time I look at you. I see myself


Every time I look at you. I see myself. I’m so proud of you.
For you help make me what I am.
A better man.
I’m just so proud of you.

- Mogen paprika


Sitter i skolan och rullar runt på stolarna. Har överslagsenergi och likaså Evelina. Vi spelar just nu cube crash och berättar våra roliga historier. Snart är det dags för matlådan och knäpp av en flaska ******. Nu ska vi rulla vidare. See yaah !


- Underbara roliga Monopol

Har kört Monopol i fem timmar nu. Helt seriöst. Vi började klockan sju då alla var överglada och spralliga nu liknar det mer andra världskriget när Hitler dödade judarna. Alla är arga och tjuriga och mamma vägrar att ge sig. Vi lär fortsätta spela monopol minst till klockan tolv - halv ett...

- Streets of the town


Har vart på stan i fem timmar, Om inte mer. Är helt slut i hela kroppen och mätt som en plätt. Nu ska jag ta på mig mjukis kläder sen tillägna kvällen tillsammans med familjen.
Åter igen jag älskar dig Sandra.

- Bowling gänget!


Nyss hemkommen från bowlingen vid Ö&B , körde med Kimpan,Evelina,Simon,Robin och Danne ett jäklans gött gäng det där,bowling är la gött om du frågar mig men om du frågar Julia blir det :
Hellre dör jag en sätter min fot på en bowling bana. 
Hahaha pussen till dig Julia ♥

Thats life. Gick miste om min tum nageltipp idag, Har sparat i 8 månader allt det förgäves.
Det är inte lätt när det är svårt. Well well ... Vet min blogg suger för tillfället. Har inget roligt att säga. Allt är tyligen inte lika roligt på bloggen som i verkligheten. Uppdaterar när jag har lusten inne ( Bara för det lär det komma in minst två till inlägg på bloggen idag. Typiskt.)


Åt grillad kyckling, kräftor, macka, sallad och choklad..
Mamma:
Borde inte du vara hungrig ? *upprörd*
Jag: Nej åt för en timma sen , hur mycket tror du jag äter egentligen? * ironiskt*
Mamma: Jaha så du vill inte ha kvällsmat?
Jag: Okej kan väll ta lite.

Vi känner varandra väl.


- otur eller bara ödet?


Hemma efter ett jäklans spring hit och dit. Vill inte ens skriva om det. Det är hemskt.Verkligen...
Julia ringde nyss och meddelade att hon snart var på hemgång så får se om jag träffar plutten sen ♥ För övrigt så har jag ca 16 frågor om administration att göra tills i morgon. Orkar inte. Kalla mig lat. Eller nej gör inte det.


- Go for it .. or just sit


Försöker övertala Julia om att vi ska ta en kvällspromenad. Men ikke sa nikke. Hon är kall som en vampyr. Så istället sätter jag på en film äter djungelvrålklubba och dricker LOKA + Saft .

- Living the big big life .


Kom hem från landsbyggden för någon timma sen och sen dess har jag bara badat och tagt det lugnt. Magen kurrar men tydligen inte av hunger eftersom jag redan ätit fett med food. Som vanligt. Nu ska jag ladda ner en film och mysa med min hund (som strävar emot). Sorligt nog. Lonley i'm so Lonley. Sen efter det får jag se om jag hänger med syrran till stan. 


- Sing it . .


- Tjock mage HEEY !

Va på stan med syster förut vi köpte bland annat uggs och as as mycket godis! Nu ska jag slänga i en hårfärg den här gången expresso. Blir förmodligen röd- svart för jag har tydligen en tendens till att bli röd i roten. Hahaha. Typiskt. I morgon när jag kommer till skolan kanske alla skriker
- DET BRINNER !!! för att jag är så röd i roten. Nerå kanske inte så pass. Men iaf. Är klumpen eftersom jag läste fel på förpackningen. Trode det var mörkbrun men NEJ !!!

Aja sandra tjatar och godiset skriker på mig.
Önska mig lycka till eller något i dom trakterna. Nästa rubrik kanske lyder: Rödhårig tjej tittar på idol. Okej ska sluta skriva eftersom det bara är jag som fattar min roliga ironiska humor i detta inlägg.

- Klacka och sparka


- Negerbollar oh no !
Skulle baka choklad bollar och hittade ett recept som var minst 10 år gammalt. Förr var vi tydligen väldigt rasistiska i familjen Fagerberg. ME ♥ CHOKLADBOLLAR

- When you try your best but you don't succeed


Mår helt sickt dåligt.Verkligen typiskt. Brukar bli sjuk några ynka gånger under ett år och konstigt nog så kommer sjukdomarna när man som minst vill ha dom. Som nu. Får hoppas att jag mår bra tills måndag och känner mig som en sockerpäla men det är väl bara önsketänkande.? Så nu ska jag se på en film och tycka synd om mig som ligger hemma och snorar Nilen.


- Perhaps I am one for you.


Mår så himla bra när jag är med er ♥
Typiskt när man tagit sig tid till sig att ladda upp bilder och ska lägga in på bloggen så fungerar det inte. Tog iallafall 54 bilder igår men ändast tre gick att ladda upp. Haha typsiskt.verkligen. För övrigt så är det lördag och jag är trött efter dagen igår. Har också väldigt ont i halsen och det kanske jag kan skylla på cathaysa för?. Nerå (nej vars). Nu ska jag hoppa i ett varmt bad och ta det lugnt och efter det ska jag se film.
 

- ♥ Springa steg för steg

Det kanske låter knäppt
Men jag vill springa bort
Från dig
Från mig
Från allt 

Springa steg för steg
Inte vara det minsta feg
Det kanske låter knäppt
Men jag vågar inte ta första steget

Inte sätta ner min fot
Aldrig säga emot
Inte säga ett knyst
Bara vara tyst

Det kanske låter knäppt
Men mitt liv är som ett spel
Jag får aldrig göra mina drag
Bara stå kvar
Får inte några svar

Är jag alldeles för svag?
Det kanske låter knäppt
Men frågorna ekar i mitt huvud
Natt som dag
Vecka in och vecka ut
Mitt livs stora gåta
Ska jag skratta eller gråta?


- My life


- Se mig som saknad.

"Jag vill byta land och vara han som försvann
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
se mig som saknad, en förlorad son"

- Take my hand and walk with me.

Var hos tandläkaren idag och fixade rälsen. Hade hoppats på att dom skulle spänna den men naae.Inte idag inte. Efter tandläkaren så lunchade jag med Julia på chicken och sen efter det gick vi båda hem luktandes vitlök i hela munnen.hahah. Det var planerat att jag skulle tillbaka till skolan men smsade min lärare och skrev att jag inte kunde komma på sista lektionen. Busigt. Så nu sitter jag hemma och ska snart fortsätta plocka lite i rummet och efter det blir det film.


"Ett snesteg och du kan förlora något som är så mycket värt"


- Alla stöter vi på farligheter - var stark


Hittade en buddie som kunde hänga med på lunch i morgon. Trevligt trevligt.
Sov även fyra timmar förut så nu är jag pigg som en ärta och det är ju trevligt det med ! well well ... Planerna för kvällen är att jag snart ska storstäda både garderob och HELA mitt stora rum*host*.Om jag orkar dvs.Pussar&Kramar.

- Fotografiert no thanks !


Okeeej här kommer lite värdig fakta:
1: Vaktmästaren på skolan har två backar med Norrlandsguld inne på sitt kontor.
2: Jag bara älskar att vi får flingor i skolan.
3: Jag hatar att ta (profil) foto USCH!
4: Jag hatar att jag missar i stort sätt hela dagen i morgon. 
5: Jag måste hitta en buddie som kan henka till tandläkaren.  
6: Jag är hungrig fast jag åt för en kvart sen
7: POK.


- Blod är tjockare en vatten.


Titta in min systers blogg.


- Vet inte vilket.

"Det är bättre att gå på hal is och ha det glatt, än att gå i lera och sörja...."


- Just sing it


Är helt utmattad bokstavligt talat , gick upp klockan nio i morse . Jag är inte klok.! 
För övrigt så har jag firat världens bästa mormor idag som fyllde hela 65 år! Har käkat godaker och samtalat med gött folk i släkten, kom hem för ett tag sen efter att ha vart där i fem timmar. Resten av släkten fortsätter festandet. Hårdingar som dom är. Men jag och sandra drog hem till våra datorer. Kändes bäst så. Nu ska jag ladda ner en film och efter det ska jag väl sova (Lägg märke till att klockan ändast är åtta en lördag kväll.hahaha.)

Ps: Min tandställning gick nyss sönder och jag får leva med detta i en månad. Tack gud.Verkligen!

- Inspiration


- Never give up

Så otroligt snygg tatuering.♥
Sitter här och inbillar mig att jag om något år kommer ha en tatuering på min handled. But just forget it. Never mind.

L O V E  OH  L O V E !
- Mitt kött och blod

Hur trivs du då?
- Jag trivs bättre än en bananfluga på en banan dvs AS BRA !

hahahah ibland kan min humor och mina skämt vara så torra.

- Mummsfilibabba

GODISET PÅ WILLYS kostade endast 29:90 kronor/kilot idag och vi allra först på plats när rean startade. Jag köpte ett halvt kilo för 14 kronor och nu sitter jag här och smaskar för fullt. Är mätt men ändå sugen.Verkligen guds gåva... Mimmie övergav oss,ingen kommentar om det. Verkligen!


RSS 2.0