- Texas Hold em - Play just PLAY

Ja precis!.. Har spelat poker i 3 timmar om tio minuter och är nu helt skakis. Lyckades ta mig till rond 2 då jag spelat med en spansk unge som inte kan något (hon var mästare.) Så nu ska jag ta lite pause. Då vet ni. Trevlig helg sötisar ♥


- Sommarens goaste.


- My blood runs red from the streets to the sewers

My blood runs red from the streets to the sewers
To the blue black ocean
I'm caught in the tide but I don't mind if you don't mind

I wash away the filth of the city
As I lose myself here right before your eyes
But I don't mind if you don't mind

"But I don't mind if you don't mind"

- Like me as i like you.

Hittade dom här snyggingarna på stan. 699 kr. Måste bara ha dom! Ett måste till våren.

Tittade även runt lite på internet och hittade dom här söta skorna. Tills sommaren skulle dom sitta PERFEKT på mina fötter. Små och söta.


- Hämta ut JOTEX paket på OK:Q8

Mamma bad mig och Sandra att hämta ut ett paket på OK:Q8. Enligt henne ett litet paket som vi efter att ha hämtat det kunde slänga ner det i väskan och gå med på stan ett tag.





Så här litet var det så vi bestämde oss för att göra en egentillverkning. Så vi gjorde paketet till en väska som kunde hänga över våra axlar. Puss&Kram OCH trevlig helg!


- I was young and free

Nikita var på synundersökning och enligt både mig och min mamma skulle hon få glasögon. Hon passar jätte bra men hon vill själv inte erkänna det. Tråkigt nog.




- I could spend my life in this sweet surrender

Kladdkakan blev endast en kladdig smet men den blev helt OK god ändå!. Mumma. Nu är det näst intill nedräkning till Big brother som börjar om 20 minuter.

 

- I watch the rain fall clean from the heavens

Har vart snäll/söt och bakat en kladdig kladdkaka till mig och Sandra. Just nu är den i ugnen och ska vara i ca: 15-20 minuter vet inte hur länge den vart inne men minst minst 15 (haha) börjar lukta klart/bränt så dags att ta på sig manteln och jogga iväg till the kitchen!  


 


- You're the reason i come home

Har vart ute på äventyr trots min förkylning och har skrattat för mycket åt Shit Brix. Har även gjort några egna som jag slänger upp sen. Jag är för go. Kan inte sluta skratta åt mitt kommande inlägg. Men NEXT är det då ändå mat som gäller. Grillad kyckling med färsk pasta. Pusspuss sötnosar


- I don't mind if you don't mind

Har precis ätit god frukost och ska snart då jag slappat klart hjälpa Sandra att storstäda huset.

I högtalarna just nu:
I don't mind if you don't mind

"Du är det finaste någon kan få"


- Guess i can dream, but life don't work that way


Två mysiga bilder tagna på Gotland uppsnappade från Evelinas dator!

- Ibland är det svårt att bara leva livet - men bara lev

Åkte iväg en sväng till Ingelsta igår med mina söta små tjejer. Resan kostade mina vantar livet. Tyvärr inte mycket man kan göra åt saken. Skriver det här inlägget enbart för att beundra Julias ny inköp. Hängslebyxe shortsen! Helt underbara och verkligen en riktigt going. Pussipuss


- Ta dagen som den kommer.

Ser fram emot kvällen då jag kommer att vara hur fult klädd som helst.
Ska se Solsidan och Big brother med mina söta små vänner. Så man kan verkligen bara vara hur ful som helst och låta fulheten flöda. Alltid gött!  Kommer även att ta med mig poppisar och Power king. Längtar.


- Kom så ska du få se - hur mycket mitt hjärta ler

Har beställt hem 11 superfina kors som väldigt många var intresserade av.
Har en så länge 7 köpare så det finns gott om kors kvar.

Om du är intresserad av att köpa så kostar dom 40 kronor/styck vilket är enormt billigt då jag sett att andra personer med samma metrial sålt korsen för ca 140 kronor/styck. Så om du är intresserad kan du lämna en kommentar i kommentars fältet eller så når ni mig på min hotmail: [email protected].
Do not be shy now girls! - Blir enormt glad då någon är intresserad av att köpa så tveka inte!


Har även kvar ett stort (några mm kortare en det silvriga) svart kors som nu säljs för 25 KR! /tidigare pris 30 KR.

//// Har lånat bilderna men inom några dagar kommer egen fotograferade bilder upp.

- Den 19 Februari 2011 - Inspiration

Delar med mig av dom snygga tatueringarna jag hittat.
Finns finare men hur snygga är dom inte på en skala?. 
Puss&Kram och framför allt Trevlig helg!
 
   

- Inspiration

Har suttit och kollat in snygga tatueringar hela förmiddagen på Google.se och är som kär på nytt. Vill göra en tutuering och det med BUMS!.. Försöker leta lite och få inspiration från olika bilder tills jag ska göra min egen någon dag (helst när jag är arton). Vill även att jag och min syster ska tatuera in något som symboliserar vår syskonkärlek och något som vi kan ha gemensamt. Frågan är vad.. Vill iallafall ha en text som ska sitta antingen på revbenen, mellan vingarna (nacken) eller handleden. Vill göra något som jag aldrig kommer ångra och som betyder något hela livet ut.


svarta glajjor....

Har köpt svarta glajjor. Glasögon,tandstallning och lite små mullig gud så charmigt. Nu blir det film med Sandra kan även passa på att berätta att jag är bedővad i halva ansiktet och munnen. Tack för mig.

- dagarna spolas bort..

Har precis vräkt i mig lite pizza och det kvar glömda godiset från gårdagen och nu ligger jag och tittar på tv. Planerar även inför morgondagen då jag har fullt upp med syn undersökning,bank fix, tandläkare, köp av busskort ,skola osv... uppdaterar från mors telefon eftersom att jag inte har någon dator och nu är hon i behov av mobilen så pusssspuss sötiiisarr !

- Kladdkaka.

Smeten smakade socker socker och socker. Väl inne i ugnen kanske den får till sig lite smaker?
Update: Den fick inga smaker i ugnen utan blev helt konstig. Hur kan man misslyckas med att göra kladdkaka?


- Film

Har laddat ner 9 filmer på två stycken skivor nu och nu ska jag och Sandra bädda ner oss i sängen och se en film. Efter det tar jag spårvagnen hem till klockaretorpet.

Ps: Vi är HUR sugna som helst på godis, finns inget gott och det saftar i munnen. DS.

Update; Vi sätter igång med kladdkake bak med bara hälften av ingredienserna. Påhittigt!

- Dagens bästa mål - Frukost



- Bus, lek och överraskningar

Listade precis ut att Sandra beställt en Ullared resa som födelsedagspresent till mig. Vi åker den 15 mars bara hon och jag och vi är båda galet taggade inför resan. Har checkat ullared bloggen och skrivit listor. Den 15 mars ska det allt shoppas! Verkligen en rolig födelsedags present, och något som gottar sig i längden. Hon är så enormt gullig!.♥♥


- Svar på kommentarer

Anonym om På en liten kvart
Vart köper du material till att tillverka dina smycken?

Anonym om På en liten kvart
Vet att om man pysslar och säljer smycken vill man gärna hålla sina källor instängda och för sig själva. Men snälla kan inte du skriva någon bra sida där man kan beställa? Jag beställer på sidor som är bra men jag vet att det finns bättre sidor.
Svar: Verkligen roligt att många gillar våra smycken och verkligen roligt att ett flertal faktiskt bli inspirerade av det vi gör. Jag beställer mina smyckesdelar och material på olika sidor som jag snappat upp på internet. Har en sida som jag är speciellt insatt på och som jag och min syster ofta beställer ifrån men den vill jag inte nämna här då jag vet att jag förstör för både mig och min syster. Vi är glada att vi hittat och kommit på något som inte så många ungdomar sysslar med. Vi har hittat en hobby som vi gillar och trivs väldigt bra med. Ledsen att göra er besvikna!

- Man tror man vet något så är det helt fel

Sandra, Jag och Khalid har precis tittat på film: Due date. Har skrattat ihjäl mig och filmen är banne mig värd att se!. Om en timme börjar Melodifestivalen YEAH!! Vill även säga att varken jag eller min syster visste att Christian Walz var svensk och född i Stockholm (trodde han var Amerikan hahah) Galet eftersom att jag ÄLSKAR hans låtar. Iallafall så vill jag bara säga att han ska gå vidare ikväll!!

- Har lyssnat på denna korta snutt ett par tiotal gånger nu.

HÄR ÄR HANS BIDRAG !!  LYSSNA OCH NJUT SÖTNOSAR.



Är helt insatt i Melodifestivalen som ni kanske märker. Förra året tippade jag Lena som vinnare i Eurovision songcontest och hon vann! (fast egentligen är jag inte insatt)


- Hos Sandra

Hej!
Sitter här i Navesta tillsammans med Sandra. Vi ska förbereda oss inför melodifestivalen genom att vila lite. Sätta på en film osv... uppdaterar sen med massa bilder. Puss&Kram


- På en liten kvart...

Pysslade jag ihop två snygga armband. Älskar det med koret och nyckeln på.
Passar perfekt till vårsolen och det fina vädret som börjat komma.


 



25:- styck för den som vill köpa.


- Dagens planer och Information!

Ska snart börja fixa mig för att möta upp Evelina på stan. Dock är Evelina en riktig sovare som ska sova länge oc ha sig. Så jag får vänta ett tag. Hade tänkt att pyssla ihop lite smycken men har sån träningsvärk i hela kroppen och speciellt i händerna och smalbenen efter MARIAS boxpass så jag får se hur det blir med det.

Märkte att det var massvis som var intresserade av det stora silverkorset dock beställde vi bara två till oss själva då vi inte trode någon mer ville ha och nu är dom slut på lager och alla pysseldelar finns inte att få tag på.Men jag har mejlat sidan och frågat när det kommer in igen så nu väntar jag på svar. Så fort dom kommer in köper jag hem 10 stycken nya så det finns.



 


- Pyssel, Pyssel = SMYCKEN




Stora korset kan beställas/köpas in efter önskemål. 1 stort silvrigt kors 40 kronor.
Vingar säljs i par 40 kronor/paret.

- För uppdateras skull.

Har ont i magen och mår dåligt för att jag ätit för mycket godis. Ska ta en bild på min nya snygga piercing och visa er tills senare. Ledtråd: Rosa, plats och sitter perfekt på snibben. Puss&Kram


- Lördags bilder.



- Om man bara försöker kan man göra allt.

Har pluggat nästan en timmas matte, badat, käkat godis, smörjt in min kropp med god luktande lotion och bäddat ner mig här i sängen bredvid Sandra, som ligger och ser tv.

Sandras paket med pysselsakerna kom hem idag!! Whhiiiiiihooo!!!
Hon köpte hem hur underbart fina smyckes delar som helst då menar jag helt underbara. Har pysslat ihop ett STORT silvrigt kors och några medel svarta och massvis med andra snyggingar gjorde även ett par korsörhängen som jag pyssla och klistra ihop på bara någon kort minut, det blev jätte fint!. 

Kommentera om du vill köpa. Billigt, bra och tillverkade av dom bästa. (Affärskvinna)






- It's my party, and I'll cry if I want to

Ska snart dra mig till Evelinas Place där det kommer att bjudas på mat och bra sällskap. Har även med mig ett paket till födelsedags barnet. Grattis Grattis Grattis på din 17 års dag hjärtat!
 
(Tidsinställt inlägg pga att Evelina inte ska se min present)

- Jga vill bryta ut, skrika och vara fri

WOOOHHHOOOOOOHHOHOOHOHOHOHHOHOOHOHOHOO! .. allt jag har att skriva för stunden. Hoppas allt går vägen . Jag är glad för min skull och jag hoppas att det här kan vara en början på något nytt OCH ATT JAG KLARAR TESTET + PROVET YES YES YES YES .. Trevlig helg sötnosar 

- Smyglyssnat/Nervös/bryter mot reglerna

Har smyglyssnat på några Melodifestival låtar och har fått en going på huvudet SWINGFLY - Detta är valigtvist inte min smak men har börjat att tämja mattan, skaka loss, breddat mig, har blivit som ett tuggummi helt enkelt. Ja så får det va. För övrigt så sitter jag med pyamas uppe på min brors rum (får egentligen inte vara här, shhh!!) och försöker fundera ut när jag ska fixa mig och när jag ska gå. Är nervös och galet PIRRIG inför kvällen, är det bara jag? Puss&Kram Trevlig helg

Update;
Rasumus snubben är också bra!  

- Give me the day, give me the night


- Pizza hut vill du gifta dig med mig?

Julia och Jag sitter ch skriver om det ny tillskottet i Norrköping. Pizza Hut. Underbart,gott och fräscht. Finner inga ord. Jag vet bara att jag och mina vänner kommer att spendera mycket pengar på hutten.

 


RSS 2.0