- Fantasi rullar runt bland mjuka kuddar..

  •  Sola                                           • Picnik
  •  Bada                                          • Ensjön bad
  •  Grilla                                          • Nya upplevelser
  •  ÄVENTYR                                   • Snygga sommarkläder
  •  Sommar kläder                           • Brun PÖSIG ryggsäck
  •  Frukost utomhus                          • Träffa nya människor
  •  Bikini                                          • SOMMARLOV
  •  Solbränd kropp                            • Värme
  •  TÄLTA
  •  Augustifestivalen/keep it loud/Rix Fm

Finner absolut ingenint negativt med sommaren, det skulle verkligen inte skada om snön smälte bort och lite knoppar från träd och grässtrån från marken växte upp. Är helt slut på vintern och ska ALDRIG mer säga att jag vill ha vinter.. även om det i vissa lägen kan vara lockande.




- The rain is for me and the sky is for you.

Har under hela mitt liv som ungdom aldrig vetat att MONKI.COM exsterade.Då vet ni.

- Myskväll + spontan övernattning hos Evelina

Gårdagens myskväll förvandlades till en spontan övernattning hemma hos Evelina. Popcorn, cola, choklad och de ena efter det andra slank i magen och jag fick aldrig nog. Återfick även suget efter Crasch Bandiccot, jag och Evelina spelade och hoppade upp och ner på madrassen som galningar. Så ikväll ska det spelas! Men först ska jag tralla till willys och panta burkar och flaskor - Fattiglapp + miljvänlig. Puss&Kram



- Watch the rain fall clean from the heavens.


- Att skapa minnen och nå toppnivån

Har skrattat och haft en hur kul kväll som helst. Alltid roligt att skapa minnen, Nu har jag bäddat ner mig i sängen med mina två voffsingar. Ska snart bränna ner fem filmer på en skiva sen blir det film all night long. Trevlig helg  



Husmanskost ♥


- As the skies part open,I search for a sign

I watch the rain fall clean from the heavens
As the skies part open I search for a sign
But I don't mind if you don't mind
...♥...




- Om du var min så skulle jag vara din.

Interjuven gick super bra men dock anställer dom bara 4 stycken varav Söderköpingsbor tar första platserna dvs att det inte blir något sommarjobb för mig där iår. Eter interjuvn stressade jag hem var hemma vid sju och åt då mat och fixade iordning för kvällen,badade åt kvällsmat osv osv. Tittade på film och upptäkte nu att jag HELT HELT HELT glömt bort och träna på musik provet, Nu klockan 22:20 måste jag starta med pluggandet av musik. Hur kunde jag glömma det?? Så nu då jag istället skulle försöka sova måste jag börja plugga musik. Gud vad jag längtar till helgen.

- Om jag hade styrkan oh kraften

Har varit nervös i två dagar nu, och idag är jag riktigt, galet nervös. Har darrat hela förmiddagen och fåttt nervösa rysningar. Hade inte en aning om att jag kunde bli så här nervös. Maria har skrämt mig mer en vad som var nödvändigt så ska försöka blanka allt hon sagt och kasta bort nervositeten. Skolan börjar om en och en halv timma så ska se till att fixa mig och sen möta upp Evelina. Puss&Kram

Me och skitig spegel. Lev med det.

- Onsdag

Har haft en riktigt stressad dag med saker som ska göras och fixas. Tvätta, träna till prov osv osv.. spillde även mjölk på mitt CV så måste skriva ut ett nytt men nu ännu bättre i morgon i skolan... Nu till något helt helt annat, Maria la upp en olämplig bild på mig på hennes blogg och jag skulle hämnas genom att lägga ut en hemsk bild på henne, men faktum är att när jag väl skulle leta hittade jag INGEN bild verkligen INGEN! .. Hon är precis som Barney i How i meet your mother, fastnar och sitter bra på alla bilder. Så får bli en söt bild istället.



- Himlen är oskyldigt röd



Mega cool himmel idag ute. Kanske ger gud oss något fint att titta på medan jorden går under?

- FILMTIME

Som rubriken lyder så tackar vi för oss och sätter på en film.



- Finns inget bättre en mysiga söndagar!

YES! .. maten var OTROLIG god och nu sitter jag här mätt och belåten med svullen mage. Nu ska vi  ladda ner lite bra filmer  sen blir det bums i säng för film mys.


- Hageby centrum - shopping - MAT

Kom precis hem från Hageby centrum där jag shoppat och shoppat. Är helt slut efter den här dagen, Den har varit ganska så körig men mysig. Känns som lördag desutom!.. nu ska vi laga mat! ( kycklingklubbor och klyftpotatis + powerking) På återseende.




- Vad dagen har att erbjuda

Efter frukosten hoppade jag in i ett varmt och skönt bad.Det är alltid lika skönt att bada här, stort badkar massvis med hudvårdsprodukter, badbomer osv.Sandra hade även köpt hem LUSH produkter för mer pengar en vad jag får i månaden. Beundrar henne för det.




- Bästa helgen på LÄNGE!

Helgen har varit kort men den bästa på riktigt, riktigt länge, Helgerna är för korta vilket får en att bli lite små deppig bara av tänka tanken på att en ny vecka väntar med långa skoldagar och desutom prov. MUSIK prov. Sebastian Bach osv osv. Kommer inte klara provet och mår illa bara jag tänker på att man måste sitta hemma och plugga plugga och åter igen plugga. Men det är bara att bita ihop.

Men om jag tänker efter nu så kommer säkert veckan bli rolig, Interjuv på torsdag kväll, blir även av med den blåa boken i veckan och desutom får jag ju träffa dom goaste HP1B brudarna i staden. Så ser faktiskt fram emot en ny vecka med nya äventyr.!(vilken vändning) Puss&Kram ♥ 



- Pricken över i:et

Åkte till filmstaden med Sandra för att hämta ut våra bokade biljetter, Men då vi fick reda på att filmen skulle spelas i salong TVÅ!!!!?! fick vi båda panik. Hatar den salongen. Så vi avbokade och slumpade en film. Blev en 3D film lite spontant sådär. Vi trode att vi valt en sjukt dålig action film först i början men sen vart filmen sjukt bra! The green hornet hette den tror jag, rätta mig om jag har fel. Blev iallafall en lyckad kväll. Köpte godis för 89 kronor och fick gratis cola + läsk (menybiljett ) och en bra sittplats!






- Stress , Stress ,Stressad

Har egentligen inte tid att uppdatera men gör det ändå. Bion börjar om en timma och nu ska vi springa! bokstavligt talat springa till bussen som går om fyra minuter så hoppas bara att vi hinner med! Så nu får vi sno oss på. På återseende!


- Informationsträffen är avklarad..

.. och nu är de bara interjuven kvar och sen kan jag äntligen pusta ut. Kan erkänna att jag var lite smått nervös i morse när jag steg upp men jag promenerade bort den under förmiddagen.
Har iallafall vart en lyckad förmiddag och är fortfarande hur pirrig som helst. Ska snart packa ihop mina grejer och åka till Sandra, Avlutar kvällen genom att gå på bio med Sandra och övernatta där. Puss&kram

- You make me stronger and better.

Firade Mimmie lite i förväg idag genom att sjunga för henne inne på "Restaurangen" och spela lite bowling. Har haft en riktigt rolig kväll med mina underbara vänner. Nu väntar sängen. zZzZzZZZz....... är så otroligt/förbluffande/omtummlande/knasigt trött så ska slå på en film och sen sova. Sätter klockan i morgon.. jag måste... på en lördag... lugnt. PussPuss 

- Bowling after dark





Lite små charmiga bilder från Bowlingen idag,

- Bowling med HP1B plus extra paket.

Bokade precis upp mig på att köra Bowling med mina söta små vänner.
Så klockan halv sju bär det av till Södertull där vi ska möta up resten av gänget.
Sen blir det att rulla klot hela kvällen lång.Puss&Kram



- Magmuskler på av naturlighet

Har skrattat och skrattat och skrattat i snart flera timmar i sträck. Har så otroligt roligt här vid datan. Har bara en as rolig bild på hvudet hela tiden och kan inte släppa den ur minnet. Skulle vilja lägga upp den på bloggen men det vore nog grymt om jag gjorde. Men tro mig ni skulle nog skratta ni med. Tack för mig.

- Gjorde mig ett par snygga fjäderörhängen!


Gjorde mig ett par snygga svarta fjäderörhängen nyss, imorgon åker dom på!

- You can give me the sun, but i don't.


- YES vilken bra dag jag har!

Min blogg börjar bli så tråkig att datorn hänger sig varje gång jag tar upp " Nytt inlägg"., FFML

- Andra har en dålig hårdag.

"Vissa personer har en dålig hårdag lite då och då eller en ful dag"

Men jag Emma Matilda Margareta Fagerberg har förundransvärt dåliga HEL dagar.
Vaknade i morse i tanke om att jag hade försovit mig och tänkte hela tiden, "varför satte jag klockan på 15 minuter innan spårvagnen går Fattade ingenting och var helt morgonbängtrött så jag kastade på mig kläderna och rusade iväg på bara några minuter. Väl framme vid spårvagnen så väntar jag och väntar. Ingen buss kommer och jag tänker " Varför måste det vara föseeningar idag för?" Efter 25 minuters väntan kommer en buss, tittar på klockan för att kolla hur sen spårvagnen är och upptäcker att jag stått ute i det mörka kalla spöregnet en timma förtidigt. Dom som känner mig vet att detta är något som händer mig mer en vad det borde dv.s ca 1-3 gånger/ år. 

Allt detta för  att jag sällan jag begriper klockans tid.   
Kill me thanks

- Spritdoppade händer klickandes mot tungan.

Satte precis klockan på 05:30 kändes tungt i hjärtat men det är sånt som måste göras.
Börjar skolan klockan nio  i morgon men ska till tandläkaren 07:50, 07:50 kunde dom inte gett mig någon senare tid? Får hoppas på att dom har något bra att säga istället för att stoppa sina spritdoppade fingrar i munnen på mig. Nu blir det film! Puss&Kram

Update: Min Rosa mobil har kraschat och kvar blev mitt oskyldiga simkort, har just nu min gamla Sony ericsson med 1,2 megapixlkamera och kommer att ha den i MINST fyra månader. Livet suger bra dåligt ibland. 
 
Update 2: Från och med NU slutar jag att blotta mitt liv.

- Situationer man bara vill blunda och önska igen.

Har suttit och tittat igenom alla flikar på Nelly.com och hittade denna ZIP BODICE:N måste måste måste bara ha den, 259 kronor måste ha den, på något sätt ska den bli min! Synd bara att jag heter Emma Fagerberg och är luspank.
   

- Finns inga gränser..

Efter att jag mättat min kära mage så är det dags att tappa upp ett varmt och skönt bad. Är helt slut efter dagens träning så ska ladda ner 4 filmer på en skiva så jag kan titta på DVD:N tills senare ikväll. Puss & Kram snyggingar!

- Att bilda lycka och förstå sig på lyckan.

Nyss hem kommen från gymmet där jag gymmat med mina söta små vänner. Vi kämpade och svettades i två timmar i hopp om att dagen efter få känna känslan av nypumpade muskler och sprängande träningsvärk. Köpte även en flaska kolsyrat vatten vilket jag aldrig i hela mitt liv vart ett stort fan av, men jag antar att smaklökarna börjar växa upp. Nu ska jag laga mig lite mat, Evelina ska äta tacos hemma och jag kan inte släppa tanken ur huvudet (så underbart gott). Men jag får väl steka upp en kycklingfile och göra emma a'la specialare!. Time to go! Blev iallafall en riktigt bra och mysig förmiddag med tjejerna på gymmet. Puss&Kram

- Under ytan finns det plats för oss två.

Var sugen på morrötter och dipp , så jag gick till willys och handlade med Sandra och Moa, när jag kom hem och fick smaka på gottigheterna gick tandställningen sönder. FFML

- Fast i en kista under marken.. vill bryta mig loss

Godmorgon eller snarare God dag.
Vaknade för några timmar sen och har farit fram och tillbaka i staden enda sen dess. Nu ska jag tappa upp ett bad och fixa mig så jag är mer lördagsvänlig. Dagens planer är att hitta på någonting med Sandra, blir förmodligen lan ikväll för det var ju ett tag sen sist.(haha) För övrigt så hade jag en mysig kväll igår och fick en ENORMT bra start på denna dag. Puss&Kram

- Som en sol som värmer oss, med rosornas doft.

Sandra vispar vaniljvisp ute i köket och jag ska börja förebereda kladdkakan, Om jag hade fått en kommentar som " vad firar ni för något" då skulle jag svara att vi firar att jag börjar tio i morgon. Då vet ni!  


- Är på ett humör bara jag accepterar

Försöker övertala Sandra att vi ska köra mörk kurragömma i hela huset. Det brukar alltid vara uteslutet när jag är med vänner så jag testar mig på familjen nu. Innan natten faller in ska detta ske.

Gjorde även en fuling och bad Sandra att slänga in denna bild på hennes blogg och självklart höll jag på att sprängas utan skratt då hon gjorde det utan vetandet av min lilla fuling. Ringade in mitt bus fall att ni blindstyren inte skulle märka av det. Nu luktar det bränt Puss!


- Don't let memories go

Nae... Det börjar bli dags att tänka på refängen,Det är ju en dag i morgon också. Nu ska vi bädda borsta tänder och göra allt som hör tiill kvällen! Tjaaao bella.

- Smycken hit och smycken dit





Så nu är det mesta klart, Finns lite saker jag inte tagit kort på som te.x Piercingen till naveln och några fjäderörhängen, i morgon fortsätter vi med berlocker och halsband.

- Småknåp och pyssel.

Har suttit och tillverkat sjukt snygga örhängen och navelpiercingar tillsammans med Sandra i flera timmar nu. Det blir helt galet snyggt. Vi har tänkt oss att vi ska börja sälja fall det finns någon som är intresserad. Billigt och BRA!.



Uppdaterar senare med mer bilder på vad vi sysslar med!

- Under ytan finns det stora och små.

Har vart ute och fart hela dagen lång. Vart i skolan, gått på stan,vart hemma, vart hos tandläkaren där jag också fick reda på att jag har två hål. Great! och nu sitter jag i Sandras lägenhet. Vi kom nyss hem så vi ska plocka iordning lite här hemma sen tända lite ljus och fixa med lite saker och ting. Nu ska jag inte sitta här och lata mig mer. Ska först skölja bort BANAN flour smaken ur mitt mathål (munnen) sen efter det är det hushållssyslor som styr kvällen. PussPuss!...


Fick även en underbart snygg tröja av Sandra som en liten belöning för att jag var duktig hos tandläkaren. Bilden ger inte någon rättvisa. Enzo lät mig inte fånga tröjan på bild. Han ville vara den som skulle stå i centrum. Typiskt hundar alltså. hahah..Tack Sandra !

- Thank you for making me stronger

Sjukt fin tatuering. Med en annan text skulle den kunna sitta perfekt på min egen underarm. Synd bara att det är 1 år och tre månader kvar tills jag ens får tatuera mig. Men sånt är livet.
Kan leva med det ett tag.

Nu ska jag hasa mig ner till mitt rum och storstäda. Har hållt på att städat rummet i en timma vilket innehöll 50 minuters rast så nu är det slut på latandet och time to move.
På återseende snyggingar!

- Yeah let's rock the world tonight..

Det här med pokern har nog gått överstyr en aning. Har spelat i snart fyra timmar, Har satsat, förlorat, satsat,förlorat, satsat förlorat osv osv.. Blev nyss av med min pott när jag i hopp om att vinna satsade all in.
Klockan börjar ticka mot halv fyra och jag är inte ett dugg trött. Ska nog spela ett parti till. Har fått några nya coola vänner inne på "forumet" som kan hålla mig sällskap << ironi på högsta grad, ingen kan svenska och jag känner mig övergiven. Puss&Kram snuttisar

- För jag står med dig här..

Efter lite go tid hos Cathaysa och besvär vid spårvagnen är jag nu hemma. Ska sitta vid datan en stund till och sukta efter dom perfekta fjäderörhängena sen blir det film. På återseende!




Underbart snygga örhängen uppsnappade på Google.se.

- Man kan inte annat än att älska 2011




- Den 4 Januari 2011

Har inte vart utanför mitt rum på hela dagen.Vaknade vid halv ett tittade på film satt vid datorn,tittade på film och satt vi datorn mer och så mer. Vilket liv. Har bestämt mig för att ta en promenad med någon av hundarna till stallet och tillbaka men jag lär nog vända när jag passerat Willys. bhskdvblsdwsbdfi.

Jaa sen vill jag bara lämna ett meddelande ut till vida världen:
Om det finns någon där ute vilken människa som helst som vill träna jympa/gym på friskis med mig. KOMMENTERA ELLER LÅT MIG VETA.

kbsdflbsbfösdbfelfäsfihöbfbvcvbnöluyidcvbnsönd.....




- Pulka åk i Hageby skidbacke check!

Har vart en riktig going dag idag. Pulka åk, varm choklad och många glada miner. Jag och Julia kämpade oss upp till toppen av backen ett antal gången och försökte att komma på lite sjuka status grejer att göra. Vi åkte på halva pulkor nerför hela backen och kunde inte släppa hatten (alltså för det gick så fort). För övrigt så var det här en riktigt bra början på det nya året och snart hoppas vi på att komma på lite andra going saker. Nu blir det skräck film med mamma och Sandra. Puss&Kram snyggingar 










- Dödens backe

Nu ska jag bege mig till Julia för att hämta upp redskap för dagen. Ryggsäcken är packad med varm choklad och lakrits stänger. Dagens äventyr är att ta sig till Hageby skidbacke för att åka pulka.
 
Bild från nyårs middagen.

- Favorit från 2010 - Twins

Julia och jag upptäcker att vi inte bara är lika på humöret och all vår glada energi utan att vi också delar en vacker/fin/gudalik åkomma. Titta och njut riktigt länge.

Twinsen at Gotland summer 2010. ♥

- Dom är till för att brytas.

Har aldrig klarat av att hålla ett nyårs löfte konstigt nog, tror inte att jag kommer att hålla årets löften heller men får väl ge det en chans. Here we go: 

- Inte färga håret mörkt hur gärna jag en vill.
- Våga förändra mig själv och sluta fega ur.
- Skaffa ett sommarjobb.
- Börja träna.




- Nyårsafton 2010/2011

Har haft en otroligt bra nyårsafton med alla mina vänner. Älskar er ! ♥.
Gott nytt år allesammans och lycka till i det kommande året 2011 !!!!..


Tolv-slaget skålades med Crus Brus





Julia & Blådårarna ♥

Efterrätten som var hur god som helst!


 



Jénny och jag hade problem med att fastna på bild.. har nog runt 153256 goa bilder på oss ♥ hahah

Nu har jag både träningsvärk och huvudvärk så ska om ett tag då jag tittat klart alla bloggar sätta på Fjorton suger eller någon annan film jag kan somna till ... PUSS&KRAM Gott nytt år snyggingar!!!

RSS 2.0