- Min humor på kvälls kvisten


Jaaa man märker tydligt att det börjar bli sent och att jag nu börjar bli trött. (Förstår själv knappt det roliga i det hela)


- Amors Baller

Då var det dags för film.


- När man är ledig rullar livet på för snabbt!

Morsning korsning! .. Har precis vart och badat i Ensjön med Sandra, Det gäller ju att passa på eftersom det nästa vecka TYVÄRR .. ska bli molnigt och inte alls lika varm och pga LINV - Nämnde jag att jag är ledig nästa vecka ?!?!?!?!??!!?!??!?!?!?!?!??!!?!??!... Nu blir det film + bak.. Lägger in ett SUPER BRA ! "filmtips" ..  

- kom hem så var inget som förr

Heeeeeeeeeeej ! Kom hem för ett tag sen och upptäckte att vi hade ett päls djur för mycket ........ händer mycket då man är iväg och jobbar .... YYYEEESSSS!.......

- Midsommar bild

Julia körde enligt tradition - Den heliga midsommar kransen.



- Vi firar midsommar som man ska göra!

Godmorgon! .. Gårdagen blev helt klart vild och fylld med äventyr. Tog över 40 bilder men INGA som får vistas ute på nätet. Galen kväll men helt klart en lyckad midsommar.



- Vänner ♥

Efter en ENORM längtan tog jag de hela i mina egna händer och samlade ihop mina fina vänner för att prata och bara ha det allmänt mysigt. Blev en mysig kväll trots regnet och idag är det dags för jobb igen. Imorgon SKA vi även fast det regnar BADA/GRILLA/ "SOLA" .. Blir så trött på att sommaren aldrig kan börja bra så man får väl göra det bästa av situationen.. Nu är det dags för frulle.



Saknar Gabriel så därför bjuder jag på en bild med Cathaysa och lill Gabriel

- Längtar som ett barn gör efter sina leksaker.

Evelina jag dör av spänning , Vad har du fått för betyg?!!?!?!??!?!?!??!?!?.. Meddela mig på direkten då du fått reda på det. Vi har FÖRMODLIGEN exakt lika dana betyg! School twins forever ♥ 


 


- Vissa dagar är bättre än andra.


Då ska man iväg och jobba i 13 grader och ÖS REGN. Har en känla av att jag inte får lägga upp så mycket glass idag.

- Lisebergs bilder.


Tidigt frukost - 06:40 i Norrköping

Me utsliten,förstörd och fundersam efter en 5 timmars lång bussresa till Liseberg.

Flumride - Vilken känsla och vilken KICK!


MAT ♥ - Burger king ( Låtsas att jag älskar det eftersom det är status ... eller?!?!!?!??!!?!??!)
NETTO i Göteborg eller Norrköping!??!?!?!? köpte iaf en choklad för köpas skull.
Trött tjej på väg hem efter en dag i Götet (Hon var även sjuk med feber, halsont och huvudvärk men jag bossade med henne ändå - Sånt syskon gör eller hur ?!?!??!)

- mitt liv just nu....

Består av jobb,jobb, Söderköping,jobb,buss,jobb,jobb och mer jobb. Uppdaterar då jag har något vettigt att skriva. Föróvrigt så har det vart en bra dag på jobbet och jag kan faktiskt känna att jag är lyckligt lottade som har ett sommarjobb då dagarna är trista , grå och då solen vägrar att visa sig.... hörs!

- Skolavslutning m.m

Tja! Satte klockan idag PÅ MIN ENDA LEDIGA dag under två veckors period. Har saker som ska göras. Gå till banken, skaffa Söderköpings busskort, gå på stan, Duscha, Plugga lite glassar och sedan JOBBA! .. Så dags att dra på lite speed. Skolavslutningen igår va mysig. Träffade HP brudarna och fick några av mina betyg. För övrigt så måste jag skynda mig ut i ös regnet nu. Bjuder på en söt bild på Maria och Mimmsan. Hej då (Fult med "hej då" Eller!?!??!?!?!?!?!??!?!)



- Då far man iväg till Liseberg

Godmorgon! Klockan är 20 över 6 och jag och Sandra ska snart kila iväg till Spårvagnen för att sedan ta bussen till Göteborg. Ha en fin dag.... Puss Puss


- Underbara goa människor....

........Rewing är även lite "Grrrrrr"



- I watch the rain fall clean from the heavens

Kilade iväg med pyamasen till mormor förut och pratade lite och hade det trevligt. Nu sitter jag och äter nappar och om några timmar åker jag och Sandra till Liseberg - Klå den!. Ha det så gött.


Förresten så fick jag och mina kära HP1:or snygga Kungsgårds tygpåsar - Jag kommer använda min flitigt och redan i morgon hänger "den" med på en 4 h och 15 minuters lång buss resa.



- Uj Uj Uj !

Sitter i min ensamhet och tittar på 100% Party bloggen´s videoklipp.. Skrattar så att ögonen sprutar åt alla håll och kanter. Vilka goingar.Vilka goingar.



- Två sol och bad bilder.



- Sol och bad

Efter en hel dag med sol och bad med Julia och Cathaysa hamnade jag hemma hos Sandra. Lagade mat nyss och nu tittar Sandra på någon Obama serie (som även är animerad).. I morgon är det skola fast att jag egentligen inte orkar. Tog 11 bilder på Ensjön kanske kommer någon upp sen om allt går som det ska. Så länge Julias bild hon tog på vår goda "fika!" Ha det så gött!

- Godmorgon!

Sitter ute i det som kallas solen, dricker apelsin Jucie och iaktar en fågel som äter på en bajskorv.. JA Godmorgon var det!


No matter what you think I’ll always be around..



- I am looking, not losing what I found

Har precis mummsat i mig saftiga ICA revbenspjäll och nu så ska jag snart möta upp Cathaysa och Evelina på willys sedan bär det av hem till Evelina där det ska spelas spel och mysas. Trevlig helg. Puss, Puss

Väst från PRIMARK - London - UNDERBAR!

- sanna mina ord

London flyget är nu bokat nu är det bara hotellet som ska betalas. Är stolt över mig själv och Julia att vi vågade vara så här spontana. Vi har börjat smida planer och om ca 3 månader bär det av. WHIIIIIIIIHOOOOO!

- London !... WHHHOOOHHOOOO!!!!!!

YES! Julia och jag tog steget igår och besökte resia!.. Vi ska förmodligen boka resan på torsdag om vi båda får ihop pengar till det. Kommer bli SJUKT/UNDERBART/AMAZING!... Avis?.. Bara att erkänna! Pluttarna i London hur ska det gå?




- Onsdag.

Hej hej! Sitter i skolan och har för stunden rast. Alla har i stort sätt dragit ner till de lite coolare mat ställena och själv kvar sitter jag nu i datasalen. Snuttade i mig en Yoggi förut. Snuttit och Pluttit! .. Ha det så bra! Puss, Puss!
(Évelina ditt inlägg rök lika snabbt som du skrev det.. Inget gangsta eller bitches här inte!)


- Grill kväll + bad + gott sällskap

Gårdagens kväll på Enjön blev enormt mysig. Den innehöll bad som Jag, William och Julia stod för, Vattnet var otroligt varmt så vi dök (Jag "pluttade" i vattnet) ett flertal gånger och rodde ut med flotten på djupt vatten. Gårdagens kväll var alltså mysig dock hade jag velat stannat minst 1 timma längre - Men What to do?. (Scoute sången sjöngs och även Kum Ba Ya my lord - ingen sjön med mig men det är lugnt!)

Hade inte så bra bilder så lite brasebilder får duga så länge.


- Pool Party bilderna - Del 1


- We ♥ it !



UNDERBART!


- Shopping + POOL PARTY!!!!

HALLOJ! Var på stan och shoppade igår.
Ligger minus nu men med mig hem fick jag en Bikini från H&M (229 kr) och en "magtröja" från New Yourker (99 kr) Super nöjd med mina kapp. Nu måste jag egentligen skynda mig eftersom att det snart bär av till Svärtinge för "Pool party".. (luktar as mkt svett efter solningen så måste hinna duscha) .. Fattar inte varför jag skrev det sista men nu vet ni!. Ha det så gött!


Kan inte ladda upp bilderna från igår eftersom att datorn inte fungerar som den ska men som sagt inom ett år ska dom väl komma upp!  

Bild ur arkivet - MAJS MAJS MAJS är jätte sugen verkligen!!!!!


- Godmorgon!

Ska snart hoppa upp på cykeln och möta de andra och sedan dra iväg till badhuset. Har fortfarande ont i ryggen.Tyvärr. och har nu också som LITE grädde på moset fått ett 2,5 dm långt blåmärke på benet som tillkom när allt kickande startade. Jag och fotbollar går tydligen inte ihop. Trodde det men ibland kan man ju tro lite för mycket.

Ord säger mycket....

- Lookbook.nu ///


- Natti Natti

Ligger som en inkavlad korv i sängen. Kan inte röra mig. Är trött och har hur ont som helst. Kan inte ens borsta tänderna (drack precis jucie) för att det gör så ont att resa sig. Lucky me. God Natt.


- Lookbook.nu //// ♥



- Krigs skadad - Detta hör till sommaren!

Idag blev jag rejält skadad men upptäckte det inte på riktigt förens för några minutare en. Har sträckt ryggen idag. Finns en möjlighet att Evelinas "knäckning" + allt bollspel orsakat detta (med all säkerhet).. Mor min har försökt att massera och få tillbaka den till rätt "ställning" men nja icke sa nicke. Kan inte röra mig. och är kissnödig. Kul FFML.
Japp.. Har målat upp hur läget är just nu. Den "ofärgade" bilden är hur det normalt ska vara och den "färgade" är hur mycket min rygg spårat ur (röda partiet "cirkeln" står för det skadade området).. Om någon vill knåda. Come to my rygg. (skrattade lite där)..

- Tog en tripp till betongen!

Som rubriken lyder så tog jag och polarna en tripp till betongen där vi träffade gött folk, spelade fotboll,grilla,körde lite på skaten, Trixade på BMX:en och massa mer. Nedan syns en bild på mig och Evelina mitt under skate trixandet i betongen.
Coola tjejer. I know. Fotograf: Julia van petterssen


- Present påse från MAXI !

När jag slutade på Maxi fick jag en liten "sommar present påse" Ur gulligt av dom. I påsen fanns det gott om godis och inte minst lite kosmetika prylar.



- KUNGSGÅRDS MAKT - GYMNASIESLAGET 2011


- ÅRETS HÄNDELSE !!!!

HEJA HEJA HEJA!!! ... Är helt slut efter gymnasieslaget, så himla go dag. Allt jag kan säga är att kungsgård är STÖRST/BÄST/VACKRAST och att jag längtar tills nästa år HUR mycket som helst.. Är helt SPEEDAD! .. Bilder från dagen kommer ... frågan är när men inom något år skulle jag tippa !!!!! .. Hare Gött!! 



ME vinögd, GK tröja and Helllo Kungsgård! - som jag sa HELT SPEEDAD!. HEJA HEJA HEJA ( fast att det redan är över.)


RSS 2.0