- Liseberg - 13 Juni

Har tvingat Sandra att titta igenom alla Lisebergs åk attraktioner med mig och vi hittade årets nyhet. Ujujujuj bara måste åka denna om jag vågar! - KLICKA HÄR FÖR ATT TITTA PÅ TRAILERN! Den 13 Juni åker vi till götet för att ha det GÖTT. Nu är det dags för BB. Puss&Kram.

- Tävling på Sandras blogg.

Gå in på min systetrs blogg för att vara med och tävla om ett par UBER SNYGGA örhängen! HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR 


- Ett gott skratt, hur underbart är inte det?

Jag vaknade av att solen sken in genom fönsterrutan och jag kände på direkten att "satan vilken bra dag detta kommer att bli" och det blev det. Hann hälsa på min söta mormor, Gå en runda på stan, Åka till tandläkaren, mysa (missförstå inte nu) ute i solen med Evelina, hitta en SKIT billig affär, Besökt museet, pluggat på biblioteket, besöka HC, och nu sitter jag i navesta med Sandra. Snart blir det mat !




Går inte att koppla in mobil sladden i datorn så får bjuda på några bilder som Evelina la upp.

- Bort med alla tjocka kläder och förbered dig på en varm vår!

Hej alla goa och glada! Gårdagen var den bästa på riktigt tiktigt länge. Åt jordgubbar ute i den fina vårsolen, tog massvis med roliga bilder. Jag och Julia invigde Ben & Jerrys som för övrigt hade supergod glass!. Vann även två biobiljetter till Justin biber - never say never och fick ett par rosa 3D glasögon! Blev även ett fint avslut på kvällen då Jag myste med tjejerna + Kimpan hos Kim. Godis,chips,film,big brother,ananas osv,osv. Trevlig helg!






- And don't play these games with my mind

Godmorgon alla goa och glada! Nu är det fredag och leendet är så brett det kan bli. Efter skolan ska vi tränga oss in på Ben and Jerrys. Det lär nog vara hur packat som helst. Längtar för fullt. Har massvis med planer för helgen så får se om jag hittar någon dator att uppdatera ifrån. Puss&Kram. Trevlig helg.



- I remember the old days.

Snart startar tv programen för kvällen = ME + UGGLEÖGON.



- Du har det lilla lilla extra

Har tittat på Vampyre diaries i två timmar och nu är det dags att ta sig till gymmet för att träna lite efter det möter jag upp Evelina på stan så vi kan sola. Ikväll blir det förhoppningsvist Bb och solsidan med tjejerna+kille som vanligt. Puss&Kram

- Anywhere you go, I’ll be there

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most


Anywhere you are, I am near


- Anytime you whisper my name, you’ll see

Evelina visade mig denna video för några dagar sedan och igår kunde jag inte hålla emot tårarna. Usch vilken video. Man blir så glad att det finns så fantastiska människor här i världen. Ni bara måste titta på den. Desutom är låten hur bra som helst.




- I watch the rain fall clean from the heavens

Gårdagens mat bilder. Vi kunde inte enas om vad vi skulle tillaga så Sandra och Calle tog kebabkött och pomme medans jag blandade ihop en ny otroligt underbart god maträtt: Wook grönsaker med kyckling OCH tacokrydda. Den ska nu döpas till Emmas wook special.




- Något godare, något bättre

Slank ner 7 pannkakor igår i magen. Maria och jag åt för kung och fosterland, vilket gjorde min dag då jag gick med bedövning i halva ansiktet efter tandläkar besöket som jag LÄNGE fruktat. Men ja som sagt det var gott!. Har försökt att slänga in mina bilder från käket FÖR länge och sedan insåg jag att Marias bilder låg uppe och att dom var trippelt så  snygga som mina bilder. !


- Gekås Ullared 15/3 - 2011 del 2




Inköpt:
3 par spets trosor
Smyckeshand
4 st deo spreay
Våtservetter
Ansiktsmask
Sport bh
Nattlinne
Strumpbyxor
Nagelfil
Tandborshållare
Sparbössa
Hårsprey
Brun utan sol
5 par nagellack
Ögonbryns penna (brun)
Ögonbryns sax
Maikyr klistermärken
Lösnaglar
Skärp
2 stycken Morgan T-shirts
2 Puder
Parfym
Balsam
Sprey Balsam
Munskölj
Ögonfransböjare
Raklödder
Rakhyvlar
3 st corney
Puderborste
Klädrullare
Porestrips
Lycka till vykort.

+ Mat och detta nästan på pricken för endast 1000 kronor!. Har säkert glömt en hel del då inte allt finns på bild.


- Gekås Ullared 15/3-2011 del 1

Här är en del bilder ifrån Ullared resan. Mest MAT. Njut för det gör jag. Bilderna är i fel format. För små jag vet. Påmin mig inte. Puss&Kram och åter igen trevlig helg







- Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för en timma sedan och har sen dess bara legat och smsat i sängen. Nu blir det frulle och sedan MAXI/INGELSTA. Trevlig helg sötnosar!

- Tidsinställt inlägg - On my way till Gekås Ullared

Är just nu om allt gått som det ska påväg till Gekås Ullared dvs om vi inte:
  • Försov oss.
  • Missade bussen.
  • Ramlade på väg till bussen.
  • Fastnade vid Facebook och glömde bort att åka.
  • OSV OSV
Men jag tror/hoppas att allt har gått bra.
...... 

- but I know for sure that I could get to know ya.

Lyssnar på Eric Saade och Ulrik Munther (bögmusik som många beskriver det) och bara slappar. Ska packa ner lite godis/pengar/kamera/kortspel osv i min snygga pösiga ryggsäck snart sen efter det blir det ett bad. Ett varmt och skönt bad. Sen ska jag och Sandra se på TV big brother och vamyre diaries. Då vet ni! Puss&Kram.
Gammal bild ur arkivet - Fick en Blådåre av Kim i födelsedags present föresten!.. Ujuj mina vänner känner mig bra. Godis och läsk det är det EMMA gillar mest! ♥



- 17 år fyllda!

Då har man levt i 17 år då. Känns inte så märkvärdigt men riktigt roligt att fylla år. Det var ju trots allt 1 år sen. Är nu en mobil rikare och mycket rikare pengamässigt. Har haft en bra födelsedag trots att jag firat min födelsedag hela helgen. Åker iallafall till ULLARED i morgon och bussen avgår 05:30 från busscentralen. Då ska det allt SHOPPAS!!..



Om jag träffar någon av dom här snyggingarna blir det garanterat en fan bild!   

 


- Spel made by ME!


- 'CAUSE GOD MAKES NO MISTAKES

God förmiddag! Hade en mysig kväll igår och fick super goa presenter! Jätte gulligt av tjejerna att köpa lite presenter. TACK ♥. (Fick mycket godis så nu försvinner alla de 400 kalorierna jag tränat bort). Nu ska jag kila bort till mormor där det serveras mat! Mumms. Sen ska jag hem och bada och göra iordning mig inför kvällens farligheter. Ska testa dom nya små söta badkulorna jag fick av Julia också! Vem vet kanske blir jag lika ren som en baby rumpa! Trevlig helg!






¨
TACK IGEN! KOMMER HA NYTTA AV ALLT!


- Can you know that my heart is true

Godmorgon sötisar! Vaknade för en stund sen och tänkte passa på att sida lite vid datorn innan jag går iväg till skolan. I skolan väntar Engelska prov... kan inte allt.... MEN det är nog ingen fara. Peppar för fullt med Never Shout Never – Can't Stand It

Höstbild  från 2010 tiden bara flyger iväg.

- Vi spolar över det viktiga och hoppar till det roliga.

Har Engelska prov i morgon och är för lat för att göra någonting.
Har bara suttit och sett på tv och slappat.Knappt det.
Snart  börjar BIG BROTHER! och som jag längtat!
Efter det blir det film och SEN börjar jag med en engelskan annars tar jag det i morgon.
"Jag tar dagen som den kommer"

"Du är fin som du är - när du står med mig här

- TV - Hela kvällen.

Ruriken får tala för min kväll. Nu blir det TV, TV och mer TV. Blir nog någon film framåt tolv tiden också om jag inte somnat. Sandra och jag har beslagtafit båda sofforna och inatt blir det vår säng. Hon får ta lilla soffan. Mo-ha-ha. Godnatt - Puss&Kram
 


- Tusen gånger om ...

Har nästan träningsvärk i kinderna så mycket som jag skrattat idag.
  • Göran B = Bindan.
  • Skrynklig tant kom inte av bussen.
  • Skrynkliga tanter snackade skit om min väska.
intern skämt - Hahah
Och så löper det på... Rolig dag, tränade även bort 300 kalorier så jag unnade mig en halv pizza och SNART slinker det ner en o annan choklad. DAMN!



- We can do it - belive me

God eftermiddag! Träffade Jenny på spårvagnen i morse så som tur var slapp jag att träna ensam.
Kom precis hem men ska snart kila över till mormor och äta lite mat. Ska även försöka klämma ur ett poker parti eller två. Sen ska jag läsa på recepten som jag inte orkade igår. Pusspusspuss&Kram  

Svalkande bild från gårdagen.

- Söderköping och badhuset i bilder

Hade en jätte mysig lördag med möte och fika i söderköping med Mormor och Sandra och där efter badhuset med Sandra. Titta och njut för nu är inlägget slut.




- Lär mig en läxa - Gör det nu

Ska börja läsa på i Smultronstället mappen. Har ju trots allt 60 recept att lära mig tills 19 april.


- Lång lördag

Kom precis innanför dörren och har haft en hetsig/nervös/urrolig dag och är jätte nöjd med dagens slut. Slänger in några bilder då Sandra lagt upp dom på sin blogg. PussPuss

- Smultronstället

Tänkte slänga in en bild på hur jag ser ut idag men nu blev det lite tajt med tid. Ska gå ut till parkeringen nu sen bär det av till Söderköping!. Ha en fortsatt bra dag
Sandra gjorde en AS snygg ring igår. Dock är inte fjädern inte en del av ringen. Aja Finns på "lager" så vi kan fixa ihop en till. 45 kronor. (limmet på ringen är  nu borta)..
 

- Is it true, is it over?

Sitter nyduschad och fräsch i sovrummet och är hur redo som helst inför morgondagen! Har smörjt in mig med brun utan sol, haft ansiktspeealing, nyrakade ben, Ja ni vet hur det fungerar.  Är helt enkelt hur redo som helst inför morgondagen. Ska bli hur roligt som helst. Nu börjar Big brother snart så vi hörs sötnosar!  


Syskonkärlek!
Bara en glimt i dina ögon..
Kan krossa min sorg..
Bara ett leende på dina läppar..
Kan fylla den med glädje..
Bara om du är beredd att kämpa..
Ska jag hjälpa dig..
Bara en kram av dig..
Värmer mitt hjärta..
Bara att se att du har det bra..
Kan göra mig stark..
Bara vårat blod..
Kan göra oss till syskon..
Bara döden..
Kan skilja oss åt..


- Give me the night - and the day please!

Har tandvärk och är hur nervös som helst när det gäller rotfyllning. Detta bådar inte gott. Nu ska jag hämta allt godis: Marabou,kinder max, nappar,björnar,chips och dipp, lakrits och blåbärsdrickan! Trevlig helg pussar och KRAMAR

- Händelsen satte spår som tar hela kvällen att sudda ut.

Sandra och jag bestämde oss för att laga lite god "grillad" kyckling. När kycklingen är klar och Sandra ska ta första tuggan PULSERAR det blod ut ur kycklinglåret. Efter en längre tid diskuterade vi om vi skulle slänga in den i ugnen igen eller äta något annat. Det blev ugnen. Efter en halvtimma tar vi ut den och klycklingen är fortfarande full med blod. Efter hela två ½ timmar i ugnen blev den klar. Vi båda var väldigt äcklade och Sandra bestämde sig för att skippa maten och istället kommentera "Djurplågare"  när jag tog en tugga. Åt dock bara tre tuggor då jag inte kunde sluta och tänka på en levande kyckling.  

VAD HÄNDE EGENTLIGEN?:
Vi vet inte om vi fålat en kyckling med våra egna händer och hackat upp den, eller om vi stulit grannens kanin och skärt upp. (Detta har vi självklart inte gjort MEN vem vet om man kanske blivit psyk eller något annat).

Håller mig nog BORTA från kronfågeln ett tag framöver!

- Godis för 159 kronor! - Nu blir det PARTAJ!

Kvällens gottigheter (Fler bilder kommer SJÄLVKLART)

- Oftast har jag roligt, då känns allting bra.

Gör ett svenska arbete om Ulrik i skolan och älskar´t. Hittade två going klipp idag som jag delar med mig av. Kan inte sluta skratta åt första klippet... Vilken going alltså .




- Det bor en Rodney inom min

Idag har jag insett att det bor en liten Rodney inom mig. Har suttit med nog dom mest Rodney liknande mjukis kläderna idag och känner mig precis som Rodney! .. Min syster tror att jag någonstans djupt inom mig gillar honom eftersom att jag inte kan sluta prata om honom ... Får gåshud varje gång hon nämner det.



- Born this way

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way


- Torsdag, en dag som alla andra.

Hejsan - Nu var det ett tag sen!
Hade Administrations prov idag i skolan och höll på att skita på mig av nervositet. Men det gick trots allt bra! Efter det gled jag, Evelina och Cathy ner till badhuset och simmade 20 längder och bubblade bubbel pool. Efter det GICK jag till stan från badhuset och handlade lite små godis till mig och min syster och nu sitter jag här i Navesta. Längtar tills BB (Big- Brother börjar som aldrig förr.)
Ha en fortsatt dag!

 

RSS 2.0