- Dagen i bilder

 

Har haft en toppen dag innehållanden promenad till ensjön och massvis med mer mysiga saker. Slänger in några av de 106 bilder vi tog. Lägg märke till NÅGRA!... Ska nu tjata på Sandra lite så vi kan sätta på en film. Är hur trött som helst och tyvärr även lite irriterad då jag hållt på med detta inlägg i snart 1 h och tio minuter (är NÄSTAN klumpen)... Föresten sa jag att jags er ut som han den där " det var en kyckling som hette gullefjun"... Ja gullefjun hette han. Så får det vara. Ha det så bra. PussPuss



Medan Sandra var halvvägs till Kina fotograferade jag dagens händelse, Denna spilivink var ute på farliga gator. Den var MINST 1 meter lång och var dessutom gul. Gult ansikte och randig undersida... UJUJ aldrig sett förr. Farligt. Farligt

 

 


- Ensjön

God dagens... Har tagit mig hela vägen hem till Sandra och Calle här i Navesta. Snart ska jag och Sandra ta oss en promenad till Ensjön därefter ska vi tralla vidare till NETTO. Ha det så gött!

- Hår - Hår - Hår .... WHÄÄÄÄ underbart !


/// Ashley Olsen - ÄLSKAR hennes hår .. Underbart ... WHÄÄÄÄ vill ha det nu . Ge mig ge mig ge mig!
NU NU NU

- Godmorgon - Godmorgon!

Startade dagen men att sätta på Tassimo´n och tog mig en varm kopp Marabou Oboy!



- Gårdagen i mat bilder






- Magrutor och hård träning

Var på gymmet för någon dag sen och tränade magen (har träningsvärk som bara den just nu) och då bestämde Jag och Evelina oss för att träna hårt nu innan sommaren (Ca 3-4 dagar i veckan mage i ca 1-2 timmar per gång). Så efter denna helg så får det vara slut på att äta så himla onyttiga saker (kommer ALDRIG sluta äta onyttigt) men man kan ju iaf testa!. Just nu suktar jag efter Evelinas chokladbollar (missuppfatta inte nu). LYCKAT Emma LYCKAT! .. Äsch vi vet alla att detta inte kommer hålla men vi säger såhär innan sommaren ska chokladbolls magen bli hård like a stone! Ja så får det bli. Punkt slut. Ha det gött. Puss puss.



- HAHA - Norrköpings goa alkoholister

Det är lördag och några ungdomar från Kulturskolan spelar musik i hörsalsparken för att stödja sitt deltagande i skolan. Några alkoholister sitter och pratar om babblar högt några meter bort från parken. Plötsligt slutar ungdomarna och spela musik och efter ca 5 minuter utan musik utbrister den ena alkoholisten.

Alkoholist 1: Varför slutade dom där jävla gnuarna att spela musik för?????!?!
Det blir tyst i ca 10 sekunder sedan utbrister en av de andra alkoholisterna

Alkoholist 2: Jaaa vafan jävla... jävla ... (kommer inte på något att säga)
Efter några sekunders tänkande utbrister han glatt!

Alkoholist 2: JA just det!!! Jävla potatisar är vad dom är.!.....
Ujujujujuj vad Norrköpings alkoholister kan vara roliga ibland - Nästan så man garvar läppen av sig. (svårt att hålla sig för skratt när man väl sitter där) . Hahahah.

- But all the proof i need is in your eyes

Sitter och mummsar i mig godis och tittar på massa roliga youtube klipp. Snart bär det av till min mormor där det blir pokerspel, mat, efterrätter,godis och trevligt sällskap. Ha det gött!



Måste köpa mer H&M klänníngar eftersom dom är så sköna/söta/luftiga/underbara dom kostar bara 149 kr vilket kapp!


- There's only ambition on your mind

Har varit en lång dag fast att klockan bara är runt halv två. Va på stan i någon timma förut och köpte mors dag present och godis (bläckfiske godis ♥) fick bli en tröja till min mor. Den är förmodligen för liten eller förmodligen och förmodligen den är nog för liten. Men man vet aldrig! Så upp till bevis Morsan. Trevlig helg! 

Här är tröjan jag köpt till min mamma dock syns bara mönstret men visst är den mammig/söt?

- Allt detta för lite choklad

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH , allt detta för lite godis. HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHHAAHAHAHHA äre Fille? HAHAAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAAAHAH


    

- Godis sugen

Har nog ALDRIG i hela mitt liv vart så här sugen på godis. Vi håller just nu på och krånglar med massa kontonummer osv, Har inte en endaste krona på lager. Livet suger bra hårt ibland!


- ska det va så ska det - annars vill jag inte ha det

Har precis ätit grillad kyckling och innan det kräftor (MUMMS) , ville bara göra ett inlägg och säga att Jenny var UR duktig idag på cirkusen, verkligen bra jobbat ! ♥
Puss,puss,puss

- Lena /// Touch a new day


- Fredags grillkväll på Eksund.

Hade en riktigt mysig kväll på Eksund´s badet i Fredags med dom bästa.
Fiske, grillning,solning,läger eld,kedjor som hoppade, Dagen var helt och hållet guld värd!





Gaberiel - Me and Cathys sweet darling,

Gabebriel - Tar det lugnt i vattnet, För om man inte är rädd om sig så ...

...kan olyckor som detta ske, tur att Cathaysa var snabbt på plats med första hjälpen lådan och hjärt och lungräddning. Dock klarade sig inte denna man men detta är ett gott exempel på varför man INTE ska leka på djupt vatten. Don't forgett!
Vi gjorde en fin och minnesvärd begravning för Gaberiel - Tack alla ni som tog er tid att säga farväl till vår vän


Senare på kvällen blev det grillning för hela slanten - Kims fisk fileér grillades även .



MUMMS FILIBABBBAAA! Gott är bara förnamnet!
Vi satt kvar och såg solnedgången - Bilden är tagen av mig , FATTA !?!?!?!?! av mig ...  


- Film mys med Evelina en onsdags kväll.




- Söndag 22/5

Godmorgon!  Har sovit hur bra som helst i natt, dock vaknade jag 3-4 gånger av att jag hade mardrömar om "jordens undergång", kallsvettig och tårögd var jag när jag vaknade ( hahahah), som dom gamla småbarns tiderna. Hemsk dröm var det iallafall. welll well well ...


Har legat ute på baksidan och solat i 40 minuter men det blev för varmt så jag bestämde mig för att sätta mig vid Facebook istället - en av mina bästa vänner. Väntar även på att jag ska kunna lägga in bilderna sen helgen och sen ute myskvällen med Evelina. Dom kommer förmodligen upp sen. inte för att ni bryr er men ja then you know.
Nu ska jag ut och sola igen, denna gång med citron i håret.


- Blogg.se // Bara att börja om .....

  • Kan inte lägga in alla roliga/goa/se värda bilder som jag har på varken bloggen eller datorn eftersom att USB uttaget i datorn är trasigt.
  • Dyker upp massa lösenords skit på bloggen.
  • Det går inte att göra om designen på nytt dvs radera alla kodmallar eller byta ut mot en standard stilmall för att blogg.se är så dåligt.
  • Bloggen är allmänt tråkig.
  • För att ordna upp bloggen måste jag göra en ny.

Då vet ni hur mina tankar flyger nu.. Pusspuss nu ska jag sova men först ska jag dricka VARM GOD oboy.

- Mer inspiration // by Lookbook.nu - usa


- Inspiration /// Summer


- Glassigt

Tja! Kom precis hem efter en hård arbetsdag, luktar glass så det kommer stora glass moln bakom mig. MUMMS tänker ni, men nja inte så värst fräscht. Är helt slut, ska lägga mig tidigt idag för att sätta klockan på halv tio i morgon för att sola, "steka"...


Btw; Jorden gick inte under klockan 18.00, skönt!

- Jaha det var det

På lördag går jorden under ... Jaha, det var kul så länge det varade, 



- We have fun in the sun

Va på stan med Sandra för ett tag sen och hon lurade på mig att köpa den mest ovärda/småfula byxdressen i historien. Materialet är plast liknande och färgen är tame fanken den fulaste på länge. "haha".. Vill dela med mig av denna händelse:


 
hahahahah där rök mina sista pengar..


- Älskar´t !




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Älskar´t !


- Monday!

Full rulle här i köket just nu. Har precis gjort klart min uppgift - Att göra sallad (A´la emma sallad). Har även  sagt åt Khalid att göra en kladdkaka, Jag ska hjälpa amatören bli proffs!.. Vi hörs!  


- ensam @ emmas hus..

Godmorgon. Sitter här i min säng och näst intill mig ligger både Sandra och evelina och sover som små barn. Själv har jag vart vaken en timma. Var planerat att vi skulle sola hela dagen med citron i haret men så vaknade vi upp med regn. Hur typiskt är inte det ?.. om några minuter ska jag smyga iväg och göra lite frukost till oss alla om inte någon vaknat innan dess !. Puss puss.... :)

- Snart är det dags!

Sitter med mina underbara vänner och snart är det dags för TV/film. Hare gött!!

- Om vi var bästa vänner, hade han lyst för min skull

Sitter nu med tjockt täcke, kuddar, linne och kepa ute i det som nu är skugga. Ligger och vill till Bobban även men ingen vill dit. Great.

Vill massa saker, här kommer en lista:
Vill till praktiken, städa rummet, ha sol,åka utomlands, äta grillad kyckling, grilla, se ett nytt avsnitt av Hellcats, gå promenad, åka till Norge och tjäna pengar, Åka till Liseberg, Duscha, Gå på stan , shoppa, Tugga tuggummi, Tälta, tågluffa.


Jaaa... livet är bra orättvist. Trevlig helg.



- Godmorgon världen

Godmorgon! .. Hoppas ni har det varmare än jag och Sandra har. Vi ligger och har legat ute i "solen" i snart 15 minuter och är som sönder knottrade. Det blåser och kommer moln stup i kvarten. Snäll som jag är låter jag syrran sola på en träbänk där skuggan är och själv har jag paxat soffan. Söta, snälla, lilla jag. Nu kom solen!. Vi hörs om 3 pepparkaks år.



- I need a hero

Tja! Full rulle idag. Vart på praktiken hade en riktigt go dag där. Sedan stan med Evelina sen bar det av till Navesta för att gå en promenad med Sandra. Övertalade henne att hänga med hem till KLT !..Senare kanske jag svänger förbi min söta vänner som är hos Cathy. Får se om jag hinner rättare sagt!. (osammanhängande inlägg YES)
Trevlig helg puss puss.





- Avsluta det vi påbörjade

Började se på film igår kväll eller började och började. Jag somnade efter ca 2 minuter och han bara se början. Well well.... Blir ingen mer uppdatering på någon vecka eller så. Lev med det om ni kan!!!. Slänger in en bild på Sandra från en fotografering hon var på. Super fin bild! Pusspuss
Du är min ängel


- Filmtime

Sandra gästar i mitt rum i natt så om några minuter sätter vi på en skräckis. Ha det gött. Puss och Kram


           

- HAHA - HAHA ! FML

Har suttit och läst FML sen ja kom hem från min mormor. Min mamma bad mig nyss att "däpa mig " eftersom att jag skrattar högt och är ensam.

"Idag torkade jag mig så hårt i arslet efter jag skitit att jag började blöda"
"Idag när jag var ute och sprang gick en gubbe om mig"
"Idag skulle jag och några kompisar kolla ut en present till vår kompis som fyller 18. Vi var inne på Guldfynd och jag tog på mig fyra olika silver-armband. När min ena vän plötsligt pekar på ett av de och säger "inte det, det var ju inte ens fint. " Det var mitt egna som jag fått av min farmor."
"Idag gnällde jag bekymrat till min mamma över en finne jag fått på vänstra tutten. Rolig som hon är så påpekar hon att det säkert har trillat ner en från alla jag har i pannan"
"Idag, väntade jag på att min lektion skulle börja och släppte ut en stor fis, jag tänkte att ingen skulle höra den över den höga musiken. Jag hade hörlurar i öronen"
HAHAHHAHAHHAHAHAHHHHA (satte precis mackan i halsen)

- MAXI ICA STORMARKNAD

         Whii!..APU i morgon. Ser fram emot dessa 14 dagar något enormt mycket! (läs: Skjut mig i skallen och väck mig på akuten om 14 dagar)
            


- Vad var det jag sa!?!?

Har vart en underbar dag!.. Skippade Matten och Svenskan och drog till badhuset istället, solade där hela dagen lång och åt godis och drack god festis! MUMMS. (dock sprack min nyttiga vecka där). Nu ska jag smörja in ansiktet som fått sig en liten bränna. Vi hörs!


                                                            Med solsken lever vi alla längre ♥


- Ge mig sommar, sol - OCH VÄSTEN

         .   
J A G   T R O R   J A G   DÖR!
länk länk länk


- Tradera lover

Har legat och bläddrat på Tradera i snart tre timmar utan kisspause/matpause/bensträckare, Har budat på 3 saker men vet dock att det är omöjligt att vinna hem buden (I don't tell). Amatör är vad jag är iallafall. Så får det vara! Gjort en snygg bild med lite LOVE-LOVE dessa skulle sitta fint på ett par bruna sommarben! 

- Kvällens filmer.




- NYTTIGA VECKAN - ett nyare liv.

Vet inte hur många gånger jag sagt att "På måndag börjar mitt nya liv" eller "Jag ska sluta att äta godis".
Kan inte heller minnas hur många gånger jag sagt " Nu ska jag rasa i vikt och bli sund". Men sedan gjort det motsatta.


Igår började nyttiga veckan. Var ute på en 3 timmars lång promenad med Evelina när jag kom hem och åt jag INTE något godis trots att vi hade det hemma och smakade INTE på den nya glassen mamma köpt. Det var tufft. Imorgon spricker det förmodligen igen. Det är 29.90 kr /kg på torsdga på NETTO. F*n vad jag hatar NETTO.

Okeeeej!!!?!?!... Mitt hår efter andra slingningen - skum rosa/orange/koppar/grå färg. (vill även passa på att säga att jag tyckte att jag var jätte blond på denna bild). Måste till toaletten och spy nu.


- Its in the papers, its on the tv, its everywhere that I go

Tjenare! .. Vart en rätt så go dag. Gjorde nationella prov i engelska A och kunde inte annat en att skratta. Det lät som två pingviner som talade på lyssna delen, dom hade till och med dåligare engelska en mig.

- Never do it if you ...

Godmorgon!.
Jobbade igår och ska jobba idag igen så nu blir det att ta sig ett svalkande bad sen ta sig lite lunch hos min underbara mormor , efter det bär det av till Söderköping. Ville lägga in några goa bilder som jag tog igår men bytte bort min kamera för en vecka till min syster mot ett par shorts. Jaaaappp det är så man gör i Familjen Fagerberg. På återseende!



- Sängdags

Nu börjar det bli dags för film klockan är 00:12 inte OK .. har även ca 18 myggbett och en mygga som inte ger upp i vardagsrummet. I morgon är det en HEMSK dag, eftersom att jag har nationella i engelska (kommer inte ens ihåg hur man skriver engelska, på riktigt) nationella matte prov (Jag som är så bra på matte "ironi") och sedan är det självklart en UBER lång dag i skolan. Trevligt trevligt, Nu blir det skräckis, Hare gött!



Arkiv bild från dagen i Sörping!


- Tradera - Håller tummarna för fullt

Har budat på lite saker på tradera, blir förkrossad om jag inte vinner budet på en speciell sak. Det avslutas om 20 timmar, kommer skita på mig om jag inte vinner, bokstavligen. Måste måste ha den. (Kan inte säga vad det är för då kommer någon buda över mig) " smarta lilla jag"
         

- VALBORG

Nemen halloj!  Sitter hos Sandra och har precis vart ute i snön/regnet/stormen. Tänkte bara skriva ett inlägg nu när jag väl har data. Så några goa ord om valborgs firandet: Valborg var den mysigaste och goaste hittils, startade kvällen med grillning, gött folk, god mat sedan tog vi oss till karusellerna åkte virvelvinden med Amanda och sedan gick vi hem till en grabb i klockaretorpet där vi kort och sagt avslutade kvällen..


 Rädsla är människans värsta fiende.


RSS 2.0