- No time to be alone.....

And there's love, just feel it.. if there's life just see it.
this is no time to be alone..alone yeah ♥


- And there's love, just feel it.. if there's life just see it.

Åkte till gymmet förut. Slutade med att jag endast bytte om och sedan tog en promenad till NETTO där jag införskaffade mig TVÅ chokladkakor. Gick därefter halva vägen hem sen mötte jag Evelina av en slump och fick skjuts hem. Nu ska jag ner och laga lite mat. Vet inte riktigt vad det är med mig jag äter som om jag vore en person på 200 kg. Inte okej. Eller?!?!?!?!? fast jooo idag får man äta mycket. Det är ju trots allt Tisdag!!! .. wlibnfelkfnjerlgbfvkörbjgvneoåänöv rövngröngoeånSaknar sommaren, värmen, sommarjobbet och de goa grillkvällarna.

- Sportlov

Har i stort sätt vart sjuk hela sportlovet med magont men nu är jag back on track igen. Var på stan med Julia igår och shoppade upp för mer än halva studiebidraget. Vi fikade och hade de gött på W sen drog vi oss hemåt. Därefter kom Evelina till mig vi handlade lite pizza och kollade på Big Brother. Mysigt.Mysigt. Ikväll blir det bio!!

Min pizza ser godast ut. Vesuvio med Kebabkött. LOVE IT !

- hyutjfsrtuiköejrtoupikqdwe

Coca cola, pyamas,säng och tv det är ord som får beskriva min dag. Kanske tar en promenad med Evelina om någon timma men det återstår att se!.. Tisdag,tisdag UBER roliga tisdag..............

- Mello - kväll

Har skrattat en hel del idag. Haft en enormt rolig kväll tillsammans med Evelina, Kim och company.

- INSPIRATION- Veckans bästa


Maria och Jag hängde med Mimmie som gjorde en spontan tatuering. HAHA - Mimmie alltid lika go!
Evelina tog körkort så vi köpte MAX  hamburgare och satt och myste på Plantagen parkeringen.
Käkade även min första MAX hamburgare vad jag vet ...
Cathaysa skaffade sig körkort även hon, så vi tog en tripp till MediaMarkt innan hon stack iväg till Spanien och värmen.

- DON'T CRITICIZE WHAT YOU CAN'T UNDERSTAND

Jag mår så bra.. Tralalalalaaaa, Det är fredag och nästa vecka är det lov. Har ingenting inplanerat men känner på mig att jag kommer ha fullt upp ändå.. Ska snart hem till Klockaretorpet och därefter hämtar Evelina upp mig med bilen. Det är sjuk hur fri man känner sig när man kan köra i stort sätt vart som helst. Även om det inte är jag som har körkort
(tack gode gud för det) så känner jag mig galet glad för mina vänners skull. Jag älskar att hänga i sätet brevid och babbla på och ha noll koll. Det är min grej. Älskar att åka bil......Satan va klockan blev mycke dags att tjata lite på syrran så vi kommer iväg. Trevlig helg sötisar.

- Rackartygarna - HAHAHA

" Amen vafan nu har jag fått p- böter igen ! "  

- Rackartygarna - Uppkörningen - HAHAHA


- cathy bakom ratten

Låg i sängen nyduschad och redo för att bädda ner mig (as tidigt jag vet) då cathaysa ringde och sa att vi skulle ut på en roadtripp. Så ytterkläderna på och gasen i botten. Kommer hem om några timmar!..

- Evelina, drivern och jag

Underbar kväll!! . Har en bästa vän som har körkort bättre kan de inte bli!..

- I want to be somebody´s....


- Milkshake

Mys med mammsen tillsammans med en god milkshake och Freddie Kruger ♥- Chokladbolls mys med Evelina på lektionstid ♥


- Heeey!? now gooo....

Har vart sjuk i två dagar.YEAH!. Eller två och två dagar. Var sjuk i måndags sen kände jag att jag förtjänade en dag hemma idag. Ja ni vet hur de är. "jag stannar hemma en extra dag så jag blir helt frisk". Saknar faktiskt skolan måste nog vara galet skolkär eftersom jag faktiskt mår riktigt dåligt när jag är borta ifrån skolan och vännerna. Galet jag vet!. Får inte glömma att berätta att jag tog en tripp till maxi med evelina idag. Käkade korv ( Som alltid) och hängde runt lite i affärerna. För övrigt är jag 17 år i ca 30 dagar till. Paaaaaaaaaiiiiiin jag vill fylla år nuuuuuuuuuuuuu!?!?!.. Jaaa antagligen ingen som orkar läsa mitt megaa långa inlägg men thats fine! Pusspuss

- a walk to remember

Det slutar alltid likadant... Jag gråter och kan inte sluta.. A walk to remember nog en av de sorligaste filmer jag sett..

- Söndagar ...

Söndagar är nog den tråkigaste men skönaste dagen på HELA veckan. Försökte att baka muffins förut men tydligen var jag inte så duktig på de eftersom att muffinsen blev degiga. Sånt e livet.  Nu ska jag försökta koppla in dvd:n i min mini tv så jag kan starta någon bra film. Antar att de blir någon gammal goding så som New york minutes. Älskar den filmen.- Like a Queen with her King

- EVELINA 18 ÅR !!!!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET EVELINAS FÖDELSEDAG HURRA,HURRA,HURRA!!!!
 GRATTIS SÖTNOS- Kan ge mig kraft att ge mig av...

Är helt slut och klockan är endast två. Har vart på smultronstället på "möte" och inväntar nu svar på om jag får jobbet eller inte. (Hoppas, Hoppas ,Hoppas) Efter de åkte jag och handlade lite med mina söta mormor och sen tog jag spårvagnen in till stan för att klippa mig. Känns friskt och fräscht och jag känner mig nöjd. Dock länge sen jag hade "kort" hår. Ser ganska så långt ut på bilden men det blir ganska så mycket kortare när man slänger fram håret, håret är även as trassligt på bilden. oaösfhiehghieogvbhgoe... Jaajamensan! Nu ska jag ner och babbla lite med mamma. Trevlig helg, ha de bäst!

- Smultronstället

Next: Smultronstället, önska mig lycka till! ...

- Just nu


-

- The people with the biggest hearts always suffer the most

- fladdrar drömmarna förbi inuti är du fjäderlätt och vit ....

Kom precis hem till Sandra och nu väntar vi på att grabbarna ska bli klara så vi kan få skjuts in till klocket. Ska inte göra något speciellt idag, antar att vi ska se lite film och mysa lite eftersom att klockan ringer vid åtta imorgon!... Nu måste jag skynda mig (tog mig nästan 20 minuter att skriva detta inlägg haha!!) Uppdaterar mer ikväll!


- ekonomisk kris HEY!

Ekonomisk kris.... FML

RSS 2.0