- hsdhabfgkefbleipil

PÄEOÖFBKJDB,FJVKGRK.FGJLRFBÖESKAB.N¨02+980740Å012HBFURNL-ASKVBLHÖ-LW.. 
Är trött,hungrig och allt jobbigt som finns just nu, Sandra spred precis en BOMB = Fick utrymma rummet.
För övrigt så har jag tjänat ihop några hundralappar idag vilket känns helt rätt.

- Godmorgon!

Blev ingen lång sovmorgon, vaknade tio i nio och var hur pigg som helst. Nu taggar jag jobb. Ska klä på mig, fixa mig sen ränner jag iväg till min mormor där jag ska lämna av lite saker. Där efter blir det jobb i några timmar.
Schlääpper en kick asss bild.Varsegoda. På återseende!

- Måndag

Har vart ute och gått i någon timma tillsammans med min söta mormor och därefter blev det lite fika hos henne. Jag fick även med mig ett snyggt bord hem. Så nu ska jag storstäda rummet och lyssna på hög musik. 

- Det årliga julbaket

Har lyssnat på julmusik, Bakat lussekatter och haft det trevligt tillsammans med tjejerna. Insåg att jag inte är någon vidare bra lussekatts "rullare", dock gjorde jag en MVG bulle vilket jag är stolt över. (enligt mig själv var den MVG alltså)




- Z U M B A pass!

Godmorgon! .. Vaknade för någon halvtimma sen och känner mig helt utvilad. Ska om någon timma bege mig till gymmet för ett Zumba pass med Jenny och Evelina. Men så länge: One tree Hill.

- Lördagen den 26 November

Dagen blev riktigt lyckad. Öppet hus var kul. Kebaben var god. Stan hade mycket att erbjuda och jag känner mig nöjd. Fick med mig tre tröjor hem från stan. Alla var jätte tttchill.Ska ta det lite lugnt innan jag ränner iväg till Evelina för en kväll med tjejerna. Slänger in lite bilder från dagen!

Amanda och Erica - KSIF

Kungsgård

Jäkligt god kebab


- En vanlig fredag, men inte så vanlig som vanligt

De va chill hos Cathaysa. Nu ska jag sätta på en film och somna till den. Imorgon är det öppet hus, Som tur är blir det sovmorgon för min del då jag i vanliga fall måste gå upp klockan 07:00. På återseende!  


- Happy Hour - 2

Har precis mummsat i mig kräftor tillsammans med Mammsen vilket var hur gott som hels!
Nu ska jag bege mig till Cathaysa för lite mys.

- Happy Hour - 1

Den här fredagen blir bara bättre och bättre.  Min söta mamma inhandlade idag en vecko revyn tidning till mig som jag den närmsta timman kommer att ligga och läsa i. Big Deal tänker ni men här är det obeskrivligt! Min mamma överraskade mig även med dagens käk : KRÄFTOR! .. Big deal tänker ni men hur underbart gott är det inte att suga saften ur de små rakarna ?!?!?! ( Kanske inte lät så värst gott, but still) 

- Sen November kväll

Är bokstavligen talat helt slut i hela kroppen! Dagen har vart slitsam men jag har haft det riktigt roligt tillsammans med Emelie på praktiken. Blev även frågad om jag ville jobba på inventeringen som är på Onsdag. Känns skönt då jag faktiskt behöver lite extra pengar. 
Riktigt goda flingor!Emelie totalt inne i sin telefon!

- Den 24 November 2011

Godmorgon! Sitter och lyssnar på riktigt hög musik, spelar spel på facebook och njuter av den härligaste morgonen på länge. Ska snart till skolan för att ha induviduellt val och förhoppningsvist är det helt okej!

- Stjärnorna, fallar i natten nu, himlarna sänker sig.

Har haft en riktigt mysig dag hemma idag. Sov riktigt länge och när jag märkte att klockan var mycket tvingade jag mig själv till att somna om igen, endast för att känna den där sköna känslan i kroppen. Har sett på film, och spenderat några timmar tillsammans med min mormor. Vi var ute och gick i vinterns mörker, Allt är så dystert ute och jag bara längtar tills himlen faller sina första snöflingor och tills vi alla sitter där hemma i våra kök dricker varm oboy,äter knapriga goda pepparkakor och skrattar tillsammans med Familj eller vänner. Högst upp på vill ha listan ligger just nu Jullov. Usch vad jag längtar!  Nu ska jag äta lite tidig kvällsmat tillsammans med mammsen sen blir det lite film. Puss&Kram

- Skissar på en önskelista

Sitter och skissar lite på en Önskelista inför jul. 



- Nu är det dags för snön att visa sig!

Har vart på gymmet idag igen med Evelina, Vi tränade lite och efteråt göttade vi oss med frukt och nötter som vi införskaffat oss. Duktiga tjejer! ..

Två punkter värda att nämna:
  • Nötallergiker som kan dö bör bära skylt då de är ute och ränner.
  • Min Jul-Önskelista är waaaaaaaaaaaaaaaay tooo long!!


- WE did it

Jag och Evelina släpade oss själva till gymmet idag. Det var ett kärt återseende och vi kom igång riktigt bra!.. Var några månader sedan vi var där så känns riktigt bra att ha vart där och gymmat lite (Jag betalar ju trots allt gym kortet själv). Nu har jag precis ätit mat. Ska ladda ner One tree Hill säsong 6 nu och är taggad som 17 ! Ikväll är en av favoriterna på tv: The Holiday så jag kommer att hänga framför tv:n klockan 22:00 ikväll. 

- Lördagar då allt stannar upp

Har under hela denna dag deppat över att det inte funnits någonting att göra. Men insåg att det faktiskt är riktigt skönt att bara ta det lugnt. Har tittat på Youtube klipp, käkat riktigt god Lördagsmat, Införskaffat mig riktigt gött godis och nu ska jag snart sätta på en film. 

- The way that I been talkin the way that i been walkin

Gårdagens avslut var perfekt. Myste på bio tillsammans med Evelina, Cathaysa och Pontus. Åt godis och klunkade pepsi (sånt man alltid gör när man går på bio). Fick sitta bredvid en kvinna som verkligen gillade att ha tilltugg till filmen, den där kvinnan hade allt i sin Ica kasse, Bland annat 1 1/2 liters cola, Choklad kaka, Cheese ballz, Milkshake från Mc och lite små godis. Filmen var iallafall bra och spännande. Ikväll blir det sleepover hos Evelina tillsammans med Jenny.
På återseende! 

- Positiva svar med ett glatt leende

Har vart en skön dag idag. Inledde dagen med sovmorgon och därefter praktik. Käkade på Mc donalds med Emelie och Sofie och "firade" att det var Sofies sista dag på Maxi, Mysigt,Mysigt.

- Just nu - Kyckling sallad



- Praktik

Praktiken blir bara bättre och bättre vilket känns riktigt bra. Ska höra angående Juljobb och har jag tur kanske man kan få sig någon timmas jobb eller liknande. Men inte ofta jag har tur. 
God MAXI frukost.

- Jätte, jätte bra serie

Mega bra serie är på avsnitt tre och helt insatt!

- If I die young, bury me in satin

Lyssnar på musik och klickar hem lite saker från JFR igen. 

- Godis och annat gott

Hos Evelina var det mysigt. Vi skrattade, spelade spel, jätte roligt kart spel på mobilen dock tråkigt att jag vann hela tiden. Men som sagt man kan ju inte rå för att man alltid är bäst i spel. Hjälpte även en kvinna som hade det trassligt på cykeln på vägen hem, kvinnan tackade och glatt fortsatte jag min väg hem. Perfekt avslut på denna dag.
Nu är det dags för ONE TREE HILL! 
Glömde vår läsk i frysen lite för länge så det bubblade och hade sig i minst 10 minuter därefter väntade is,is och mer is. 

- Ibland är det okej att vara sliten

Har gått med säckiga kläder och ruffsigt hår hela dagen och har inte en tanke på att byta eller fixa i ordning mig. Åker ner till stan och handlar lite godis tillsammans med Evelina sen bär det av till henne för lite tjej snack och mys. 

- Mys tillsammans med mammsen!


- Ibland går ingenting som det ska

Rensade garderoben och fick för mig att damma av min gamla minneslåda som jag haft ståendes längst in i garderoben i några år. Några sekunder senare upptäckte jag att min katt vart så hungrig att hon sen några månader tillbaka bestämt sig för att bokstavligen talat ÄTA upp alla mina minnen i form av papper.
Öppnade lådan och där efter fick jag plocka bitar från gamla tåg biljetter,brev,vykort och fotografier.

- Jag lever

123 Dagar kvar till 18-årsdagen!!!!!
195 Dagar kvar till ALANYA !!!!

- The winner takes it all

Vaknade för någon halvtimma sen och har sovit riktigt gott i natt. Idag har jag lovat mamma att rensa min garderob på skit och jag ångrar mig redan. Vill sammanfatta gårdagen med några punkter. Here we go!
  • Cathaysa bjöd på tacos och gott sällskap innan kvällen riktigt körde igång.
  • Maria är MÄSTARE på att spilla.
  • Att hälsa hand var uteslutet denna kväll.
  • Att åka bil är gött som satan
  • Summer medley pop är fortfarande en favorit.
  • Jag och kortspel , ttt
  • Jag bjuder , KBK (Kör barraa kör)

- Jobbar hårt min vän!

Maria gick precis hem och nu ligger jag själv kvar och göttar mig. Har tagit in popcorn,chips,läsk, choklad pudding och annat gött in till mitt rum och ligger och små fnittrar åt kvällens händelser. Älskar mina underbara vänner. Klass kompisar som "sällan kompisar"... Underbara är de allihopa!. Nu ska jag sova. Återkommer med bilder om de nu vart några goingar. 
Kortspel som jag som vanligt tabbar mig på. Slank ner en och annan klunk under spelets gång. 


- Nu kör vi !


- Som om livet ändrat riktning

Hemma från praktiken. Skönt som satan.
Längtar tills i morgon som en GALNING!
Nu ska jag rensa hela min garderob oc åter igen slänga massa skit kläder. Man bara köper nytt och nytt och nytt all the time!

- Sticks to the wall

Vet inte om det är för att jag är trött eller om det är för att det här klippet bara är sjukt jäkla roligt. Det roliga med hela klippet är att han använder sig av lille brorns huvud och den lille ser ut att njuta riktigt mycke av de hela. Om ni inte tyckte det var roligt klicka på klippet under. Så himla gulliga! Älskar den lill gamla.
"Youuuu sneaky MOM!"


- Bloggaren

Insåg precis att jag blivit väldigt inne i självaste blogg grejen. Bloggar allt för ofta. Men antar att jag gör det för att det lär bli riktigt kul att blicka tillbaka om några år och se vad man faktiskt hade för sig om dagarna. Så nu kör vi lite bilder på dagens shopping. 
Favoriterna!.. Passar perfekt nu såhär när julen börjar smyga sig på. Perfekt till myskvällar

- I'm tired of writing the same old song

GAAAAH! .. Sjukt snyggt örhänge! sa till mamma innan jag öppnade att det skulle vara typiskt min otur om örhänget var jätte jätte litet så öppnar jag paketet och där i ligger ett fjäderörhänge som är näst intill längre än mitt eget hår!..
SNYGGT som satan. 

- When will I find the perfect words to say

Gick tidigare från praktiken eftersom att jag "skulle" till Tandläkaren. Lunchade med sötisen Mimmie på chicken och snackade lite skit. Därefter träffade jag Evelina på stan vi gick runt lite och kollade, på stan träffade jag även Mariiia. Trevligt. Trevligt. Jaaaaa ville väl mest bara skriva att mitt JFR paket har kommit. Visst är det sjuuuukkkt?!?!?!?!... Beställde det igår kväll. Det gick riktigt fort!! Bilder från shoppingen kommer snart! 

- Födelsedag

Mammas pojkvän fyller år idag och det firades med en mini tårta och lite presenter.
Nu är det dags för One tree hill

- Klickade precis hem...

Klickade precis hem ett Fjäder - Amazingly örhänge från JFR. Hoppas på att det hänger snyggt i örat! 

- Lindrar smärtan för stunden

Usch dagen var hemsk, Så dränker mina sorger med tröstätande (Majskolv + tårta).
Drömmer mig tillbaka till London då vi satt på gatu-kanten och mummsade i oss en varm mymmsig majskolv.
Gud vad jag älskar den staden!!

- Vakna,gå upp,käka och ta spårvagnen.

Det här suger...

- MAXI och JAG

Ussschh vilken spänd dag det har vart. Träffade Mimmie någon halvtimma innan praktiken skulle börja och skakade loss nervositeten, Men insåg snabbt att det inte fanns något att vara nervös över. Har praktik  8:30 till 15:00 vilket är helt okej då jag får ta lunch när jag vill och dela upp lunch timman lite som jag vill. Ska inte säga för mycket det är ju trots allt en dag i morgon också. Så får se hur det blir. Hoppas på det bästa ( självklart att man gör) 

- Film - TRADE


Verkar vara en bra film så de närmsta timmarna kommer jag ligga och glo på denna!

- Strömavbrott precis vid rätt tillfälle

Strömmen gick då jag höll på att färga håret så fick skölja ur det några minuter tidigare än väntat OCH i mörker. Resultatet blev sisådär så jag slängde precis i resten av färgen i håret i hopp om lite bättre resultat. Nu längtar jag efter att klockan ska bli 11 eller liknande så man kan slå sig till sängs. Känner mig lite spänd inför morgondagen eftersom att det är första dagen på praktiken och man vet ALDRIG hur det går. 

- Mood Blonde 101

Exprementerar lite med håret, Just nu är jag grå hårig. Lääääässkkkiiiiiiiiiiggggtttttt!!!!

- Sista dagen på lovet och jag njuter

Godmorgon! .. Vaknade för tre minuter sen och isåg att klockan var över ett. De två senaste dagarna har jag sovit riktigt länge, kanske är nervositet inför praktiken eller bara de att jag helt klart behöver sömn. Iallafall så består denna dag av Film, städning, Film och käk. 


- Myspys taco mys

Blev en riktigt mysig tjejkväll tillsammans med HP-Tjejerna. Dock ville ingen medverka på kort så får bli mat bilder.

- I saw above me an endless skyway

Kom precis hem fårn stan. Hade inte planerat att köpa någonting då jag levt som fisken i vattnet och spenderat en större del av studiebidraget på kläder och mat. Men fick med mig en plånbok hem. Hade inga som helst planer på att införskaffa mig en plånbok men ja antar att det var dags att levla sig lite och lägga den röda ullareds plånboken på hyllan. 
80 kr - Monki 
Mina kort trivs nu som fisken i vattnet.

- Tiden går så långsamt.

Har sett klart en hel säsong av One tree hill. Datan är varm. Jag är hungrig.Tyvärr inte trött. Inväntar svar. 
.......................................

- Då allt runt omkring är svart.

Sitter och läser i en tunnelbanekarta över Londons tunnelbanor. Så mycket finns det att göra här hemma.


- You´re never too young or too old to dream

If you fallow your heart
life is a work of art 

- And this old world is a new world

Dagens kap!

- 3 November

Tjejerna har nu gått hem och jag ligger själv i soffan och undrar vad man ska göra denna kväll. Syrran har laddat upp i dubbelsängen och är redo för film så antar att det ända som saknas är jag och filmen. Pirates of the Caribbean, schysst rulle.
Mysig kväll med kamera fullproppad med helt oacceptabla bilder med allt från fula vinklar till till hostel videos.

- Väntan var lång

Satt i soffan och väntade på att Evelina och Cathaysa skulle dyka upp i X antal timmar och när de väl kommer hade de INGA goda ord att säga om min drink jag stått och mixat. 

- Jag lagar mat och hela världen är bjuden!

Har precis lagat mat till mig, Sandra och Jocke. Dränkte maten i cafe de paris sås. Men det är så det ska vara!
Nu väntar jag på att Cathaysa och Evelina ska sluta körskolan så vi kan se vart denna kväll tar oss.
Trevlig lill lördag.

- Shopping


Silver shampoo, Räddaren i nöden. 
Tre tröjor + svart bh 
Sandra köpte dessa mjukis shorts och jag hängde i dom hela kvällen. 29 kr på HC. Ångrar att jag inte införskaffade mig ett par likadana

- hoped you’d see my face and be reminded

Ett oplanerat och dystert lov blev helt plötsligt till ett fullpakat och roligt lov. Har tillbringat två nätter hos Sandra, Shoppat på HC och spenderat några timmar på stan med mina bästa tjejer. 
Fika med Sandra och Khalid. 
Kvällsmys. 
Min söta syster klädd i snyggt nattlinne ( Vi är medvetna om att dte inte är den snyggaste outfiten)

RSS 2.0