- Tvivel

Är hur nervös som helst, stressigt i skolan och pressen bara trycker på, engelska prov i dag och två stora prov i morgon. Kan ingenting på engelska provet. Jag skakar bokstavligen av ren nervositet. En positiv sak är att jag sakta men säkert börjat att skriva på en känd person (britney spears) som är ett musikarbet nackdelen med det är att jag inte har någon dator så jag kan varken göra klart skiten eller skriva ut den. WOHHHOOO! .. fast nej. nästa vecka är det 4 prov till varje dag nästan... livet suger bra hårt innan sommaren. Inte meningen att jag skulle skriva ett små tjurigt inlägg men fick bli så . Ibland måste man ju trots allt skriva av sig. Ha en bra dag ! Puss puss

livet som passerar

Bytte ut solningen emot film, coyote ugly- alltid lika bra. Solade med glasögonen på snacka om glasögon orm. Hare bra puss puss.

- Ge mig tid att springa förbi

Hejsan! Helgen har vart SUPER SUPER bra. Har spenderat mycket tid på smultronstället under lovet men jag tror det lönar sig då jag kan allt osv. Det jag egentligen bara ville skriva var att nu ska jag äta godis och lägga mig ute i solen och förhoppningsvist bli brun. Här bara skriker det pappers vit kropp.

Tro det eller ej men det är jag som tagit bilden!

- Vilket UNDERBART lov.

Igår var den bästa dagen på evigheter. Godis, chips,läsk, skinn oboy, rostad majs, dvd film ALLT var perfekt. Solen lyste upp på berget där vi låg och tittade på film OCH allt var bara helt perfekt. Igår gick det upp för mig hur jäkla mycket jag gillar mina vänner.






- Give me some crazy things

Nu landar min taxi snart och det blir då dags att åka till Söderköping. Efter dagens "utbildning" möter jag upp vännerna och tar en tripp i lilla staden. Hur vi kommer hem vet vi inte.. Det blir nästa problem!. Ha det så bra..

 

Jag är lycklig, lyckligare nu än då .

- Är det inte brorsan så är det katten...

Min katt snarkar, Någon som vet vad man kan göra åt saken? kan ju inte direkt stoppa upp en pappersbit i näsan på katta...


- så vääärt det !

Eftersom att vår egen engångsgrill inte fungerade fick vi (eller snarare kimpan) mecka ihop en lägereld som riktiga scouter gör, pinnar,godispapper och en sandgrop. Perfekt skulle jag vilja säga. Det jag vill komma till i detta inlägg är att jag idag badat mitt första dopp, cyklat en längre sträcka med cykeln och så klappat en Padda/groda (den stora varianten).

Nu luktar jag lägereld men duschen får vänta tills imorgon bitti...  (vadå att jag är äcklig??)...
På bild nedan; Dagens djur ( ensjön paddan)

- Lyckan kommer , lyckan stannar....!

HEJSAN!  Har varit på utbildning hela dagen och gjort massvis med goda glassar samt ett skriftligt prov. Provet gick SUPER och att göra glassarna med! .. Imorgon är det gratis glass på smultronstället så jag har bjudit in mina nära och kära, Dom jublar glatt!

Kvällens planer är att BADA , årets första dopp samt grilla, och gosa framför engångsgrillen! .. imorgon ska jag upp klockan 7 IGEN! helt galet att jag orkar. Aja kommer hem runt 12 ikväll så kanske uppdaterar innan jag slocknar! .. TJAO!



 


 


- Om jorden går under , går jag under med dig.

Blev helt sjukt glad (näst intill tårögd faktiskt) efter att ha fått en superfin kommentar av min syster, Det är såna här saker som kan få en att le och le i flera timmar. Sandra du är underbar och jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥
 

- Ensam är jag kvar

Medan alla mina vänner ger sig ut i vårsolen och köper glass får jag sitta inne och plugga, FFML.


- Smultronställets GOA, UNDERBARA GLASSAR!

Har suttit med glass mappen och tränat i ca 30 minuter, allt bara snurrar, en nötkula där, 3 hallonkulor där, blandar ihop allt till MAX men det ska väl allt gå. Innan jag gått och lagt mig ikväll ska jag kunna minst 9 nya glassar. Har redan skaffat mig 4-9 favoritglassar. Smultronställets glass är rena rama drömglassen! MUMMS!



 


- Grillning och gött folk - början på något nytt

Ja! Gårdagen blev hur bra/mysig/go som helst. Maten blev perfekt och personerna som va på besök var hur mysiga som helst. Kan inte nämna riktigt hur många gånger jag sa "Visst känns det som sommar" - "Vilken sommarkänsla" osv, osv. Drack iaf upp hela min blådåre och kände mig HUR cool som helst!. Nu ska jag plugga plugga plugga på glassarna målet är att lära mig 8 glassar idag och 19 i morgon HAHA!
(Julias goa bild från grillningen under.)

- Det brinner

Det brinner i mitt hår, vart är brandmännen när man behöver dom som mest???


                    

- Ska det va så ska det, annars vill jag inte ha det!

Hejsan! Göttig men enormt stressig lördag. Ska snart iväg och grilla med några goa vänner men innan det vill jag rabbla upp tre saker som gjorde min dag:

  • Min bror som öppnat ett företag har UBER snygga halsband hemma, vilket lönar sig!
  • Min mamma berättar för mig att dom köpt hem en ny soffa, PUTS VÄCK med den gamla skit soffan!
  • Min mormor hittar Blådåren vilket blir min drink för kvällen. glöm inte bort " EJ FÖR VUXNA"

- Hårfärgen - i webbcamen

Resultatet från gårdagen blev rakarns bra. Trodde inte att slingorna skulle synas men vipps så tittade dom fram. Eftersom att jag inte har någon kamera sladd så slänger jag in två cambilder med UR ursel skärpa. Men man kanske ser något!



     

- Så läskigt att man blir glad i hela kroppen!

När jag ser en läskig film blir jag glad i hela kroppen och smilebanden kan inte låta bli att gå uppåt, och det är just för att jag sett 90738364501 skräckfilmer och ingen är nu för tiden läskig, tråkigt nog. Igår natt satte jag sandra och calle på en film, en av de första skräckfilmerna jag såg och som jag hade mardrömmar om i flera flera flera år (ljuger inte). Somnade iaf till filmen tråkigt nog men innan det så höll vi på att skita på oss. Dom som sett filmen kanske tycker "vaa det här är ingen läskig film" - " tråkig film" MEN NEJ! filmen är skit skit skit bra men är dock ca 4 timmar lång. Filmen rekomenderas starkt!


Söt liten clown

- Gutenmorgen

Gutenmorgen! Bestämde mig för att strunt i första lektionen eftersom att jag hade ett engelska prov som jag inte tränat på, Så nu sitter jag här med datan i knät och ska gå ttill bussen om ca 2 timmar! . haha kunde ju tränat nu men aja provet får göras på tisdag istället (jobbigt att INTE ha det gjort). Ja annars då så har jag glassprov på tisdag och har 28 fortfarande att lära in. För mycket i skolan osv men på söndag - måndag ska jag RÅ plugga! Ha det så gött.


- I watch the rain fall clean from the heavens

Har handlar lite godis och sitter nu hos Sandra. Efter att velat lite fram och tillbaka om vilken hårfärg jag ska färga med blev det Nutrisse 89 kr Vilket rakabarrberr brakpris! :D
 

- HP1B - brandutbildning


Vad mer kan man säga en att vi rockade i lågorna och räddade ca 5 liv??!?.


- Its in the papers, its on the tv,,




- Anytime you whisper my name, you’ll see

Har bokat pass tills på Onsdag och då kör vi en rivstart med Aerobics!. Just nu sitter jag pigg som en Uggla (om nu ugglor är så pigga?) och ser på Big Brother. Håller på och tvättar en tvätt så måste hålla mig vaken i minst 2 timmar till för att kunna hänga upp morgondagens kläder!. Seee yaah later aligator!

- Att tro på det övernaturliga.

Har inte gått och lagt mig en och i morgon är det tidig uppgång som gäller! Har köpt två snygga örhängen av Sandra eftersom att jag från och med nu hoppat av Twofantastic! Skriver detta ENBART för att meddela Evelina om detta nedstående: 

- Att våga tro på sagor

God kväll! Kom precis hem från att ha tittat på fylle fotboll. Riktigt underhållande framåt slutet.
Har haft två jätte goa dagar tillsammans med tjejerna.
Sov hos Evelina torsdag/fredag och dagen har jag spenderat tillsammans med några av mina vänner.
................................................................................................................................................
Imorgon kommer jag att sätta klockan TIDIGT.
Pga shopping och skola på Hageby. Be there ! Vi kungsgårdare kommer att dela ut rosor och godis till alla som kommer dit och vara hur goa och glada som helst (för vi älskar våra snygga GK tröjor!).
Puss&Kram trevlig helg!

- But I know for sure that I could get to know ya.

Matteprovet gick förvånandsvärt bra och nu är i stort sett alla prov över för den här "perioden". Nu ska jag plugga plugga plugga och återigen plugga på glassuppläggningarna och se om jag kan få in en endaste glass i skallen. Efter det blir det film och mys med familjen eftersom att min söta syster är här. Puss&hej!
" Men oftast är jag glad"

- Vad hade du väntat, av livet som varit?

Har tittat runt lite på Lookbook.nu och blivit mer eller mindre förälskad i denna tjejs hår och stil ///Give me now!. För övrigt så ska jag sätta på en film och mysa ner mig i vardagsrums soffan. FF (föräldrafritt) hur skönt är det inte att ha det? // Puss&Puss

- Apelsin vitamin

Köpte en apelsin igår och åt till kladdkakan Cathaysa serverade. Hur underbart gott är inte det?

- Om du bara kunde se det från en annan synvinkel

Hejsan snyggingar och framför allt trevlig helg! Satte klockan i morse och steg upp med ett leende på läpparna. Mötte Julia vid Folketspark och sedan promenerade vi ner till värmekyrkan där det var lite roligheter. Fick med mig en mysig/söt/liten/ goodiebag hem. Köpte även en tröja för endast 30 kronor. Så värt. En mycket mysig förmiddag om man frågar mig. Innan jag avslutar inlägget så kan jag avslöja att jag har trännings värk i ena örat. Pusspuss! 



RSS 2.0