- Mysig kväll vid Ensjön


- Myskväll med pizza, godis, skräckfilmer och underbart folk!


- Watching the stars satisfies my soul

 

-Behåll glädjen, pumpa basen aaaaaannnnd GO!

Har haft en svinbra ledig vecka och imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller.. Avslutar ledigheten med en sjukt bra dag, har hunnit med både shopping på stan, hageby, en tripp ut till Sandra i Navesta, jordgubbkäk, chill i solen och senare till kvälen kanske jag följer med Evelina till st:anna dit hon ska skjutsa Kim.  Perfekt!
// Virkad kofta från Axelssons (Om butiken nu heter så) , 400 kr på rea, tidigare pris 600 kr

- Baby nothing comes for free

Har jobbat varje dag sen i fredags och idag är min första lediga dag. Ska vara ledig en hel vecka vilket känns jätte bra. Ska ta tag i solning och gym denna vecka. Kvällen ska jag spendera med mina favorit tjejer. Det blir Max käk och sedan beger vi oss till bion. Vet inte riktigt vad de är för film vi ska se men skräck var det iallafall!.. Nu ska jag storstäda rummet! .. kissmattan ska ut och kläder i mängder ska kastas. Trevlig helg!

// Bilder med från i Onsdags. Mys på färgargården med klassen sedan käk med Evelina och Maria på stan

- Mysmåndag

Känner mig klar med skolan för det här året. Är klar med allt i skolan så just nu sattar jag på jobb och härlig fritid. Förmiddagen spenderade jag med Evelina på stan. Vi hade planer på att shoppa men eftersom att vi inte hittade något speciellt ( Förutom att jag införskaffade mig tre par ubersnygga trosor från ginatricot) så valde vi att ta oss till något mysigt ställe för att käka lit sallad. Så vi tog oss till skafferiet där vi tog en sallad samt efterrätt. MUMMS!- Söndag!

Har haft en otrolig vecka i Alanya och mår riktigt dåligt över att vara hemma. Om jag bor kvar i Sverige om tre år får någon väldigt gärna komma och skjuta mig. Jag vill inte. Jag tänker inte. Jag ska inte.

Imorgon har jag en ledig dag. Ska växla in pengar och shoppa med Evelina för att ladda upp inför tisdagen då skolan börjar. Känns jobbigt att komma tillbaka till skolan. Men snart är det bara ett år kvar och de går förhoppningsvist fort!!! ... Okej jag ska sluta klaga. För just nu vet jag att jag har den tråkigaste bloggen på hela blogg.se .. ska lägga ner bloggandet ett tag tills jag är på bättre humör. Kiss Kiss!

RSS 2.0